Omistaja kehotti trimmaamaan reilulla kädellä – koiran muodonmuutos herättää hilpeyttä: "Sinulle annettiin takaisin raaka kana"

Koiran turkinhoidossa ei voi laiskotella talvellakaan – trimmaaja muistuttaa:"se on aina kuitenkin se koiran ensisijainen vaate 2:49
Katso myös: Videolla asiaa koiran turkinhoidosta.

Koira muutti trimmaukseksessa ulkonäköään täysin.

Nyt eräs TikTok-käyttäjä on hypännyt somehupiin mukaan kertomaan koirasta, joka sai kärsiä omistajan kehotuksesta "ajaa niin paljon turkkia kuin pystyy".

Karvat lähtivät

TikTok-käyttäjä @tigerlil_y, Tyler, kertoo videollaan, että hänen isänsä vei pari kuukautta sitten perheen pienen, valkoisen maltankoiran trimmattavaksi. Isä oli kehottanut trimmaajia ajamaan koiralta niin paljon karvaa kuin he pystyisivät. Tätä pyyntöä jouduttiin pian katumaan.

Vaikka pyyntö voi vaikuttaa kustannustehokkaalta ratkaisulta maksimoiden ajan tämän ja seuraavan käynnin välissä, moni videon nähnyt oli liki vakuuttunut siitä, ettei perhe saanut trimmauksesta takaisin enää samaa koiraa. Niin paljon oli pienen lemmikin ulkonäkö muuttunut.

Ennen ja jälkeen trimmauksen

Videolla voi nähdä valkoisen koiran ennen ja jälkeen trimmauksen. Trimmauksen jälkeen koira näyttää liki täysin kaljulta. Myös sen ilme vaikuttaa siltä kuin se olisi itsekin hieman pökerryksissä uudesta ulkomuodostaan kampaajakäyntinsä jälkeen.

"Vannon, että se on sama koira", Tyler kirjoitti videon saatetekstiksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä tuntuu rikokselta"

Videota on katsottu jo yli 5,4 miljoonaa kertaa. Kommentoijat ovat olleet huvittuneita koiran muodonmuutoksesta.

– He vaihtoivat koiran rodun, totesi yksi kommentoija.

– Sinulle annettiin takaisin raaka kana, väitti toinen.

– Onneksi olkoon, teillä on nyt chihuahua, ilmoitti yksi.

– Tämä tuntuu rikokselta, kommentoi eräs.

Tältä koira näyttää nyt

Myöhemmin julkaistulla videolla omistaja näyttää, kuinka koira on viimeisen parin kuukauden aikana onnistunut kasvattamaan turkkiaan takaisin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta koirat!

Lue myös:

    Uusimmat