Mainos

Treffikumppanilta törkeä katoamistemppu – ravintolalasku jäi naisen maksettavaksi

Naiselle jäi maksettavakseen 163 dollarin lasku, kun deittikumppani katosi omille teilleen.

Diane Guilmette liittyi Plenty of Fish -deittisivustolle, ja sai siellä erittäin imartelevan viestin mieheltä, jonka poliisi tunnisti myöhemmin Paul Gonzalesiksi.

Pari sopi tapaamisesta hienossa ravintolassa miehen toiveesta. Mies tilasi treffien aikana paljon ruokaa ja useita lasillisia viiniä.

Kaikki sujui hyvin Guilmetten mielestä, kun Gonzales meni ulos soittamaan puhelua. Valitettavasti mies ei koskaan palannut takaisin.

Guilmette kertoo odottaneensa pihviravintolassa deittinsä paluuta vartin verran ennen kuin hän ymmärsi, mistä oli kyse. Kun hän tajusi, ettei treffikumppani ollut palaamassa, hän yritti laittaa tälle viestiä deittisivuston sovelluksen kautta. Mies oli kuitenkin askeleen edellä ja "blokannut" naisen.

Naisen piti maksaa 163 dollarin eli noin 154 euron suuruinen maksu omasta pussistaan.

Guilmette jakoi tarinansa sosiaalisessa mediassa. Tarinan yhteydessä hän julkaisi kuvia huijarimiehestä. Useat naiset ottivat häneen yhteyttä ja kertoivat, että Gonzales oli tehnyt heille samoin. Jokaisella kerralla mies oli valinnut laadukkaan ravintolan, hipsinyt ulos ja jättänyt naisen maksamaan laskun.

Poliisin mukaan Gonzales on jättänyt myös parturimaksun maksamatta.

Lähteet: CBSDailymail

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.