Somekansan sympatiat taattu! 73-vuotias pappa valmistautui huolella treffeille – deittikumppani teki oharit

Lapsenlapsen twiitti lähti leviämään, kun somekansan sydän suli tämän isoisoän vuoksi.

Jim-niminen isoisä, 73, koki suuren pettymyksen, kun treffikumppani hylkäsi tämän kuin nallin kalliolle. Jim oli löytänyt deittinsä Match.com-deittisivustolta, mutta nainen ei saapunut sovitulle paikalle.

Somekansa osoitti sankoin joukoin tukensa, kun Jimin lapsenlapsi, 16-vuotias Gabby Foresta, jakoi kuvan tyylikkäästi pukeutuneesta papastaan, joka oli ajanut 45 minuutin matkan kotoaan ravintolaan, jossa hänen piti treffikumppaninsa tavata. Pappa oli jopa ostanut suklaata ja ruusuja vain todetakseen paikan päällä, ettei nainen saapunut treffeille.

"Isoisäni pukeutui hienosti treffeilleen, ajoi 45 minuutin matkan, osti hänelle suklaata ja kukkia, ja hänelle tehtiin oharit", Gabby twiittasi ja sai somekansan sympatiat Jimin puolelle. Twiitistä on tykätty jo yli 27 000 kertaa.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka monesta Twitter-käyttäjästä tuntui papan puolesta pahalta, osa kehotti myös pohtimaan muita vaihtoehtoja, kuten sitä, oliko naisella varmasti kaikki kunnossa.

Moni naispuolisista Twitter-käyttäjistä tarjoutui itse lähtemään treffeille Jim-papan kanssa.

– Isoisäni ja minä olemme hyvin läheisiä, ja puhumme deittailusta aika paljon, sillä hän on etsinyt seuraa jo jonkin aikaa. Isoisäni oli hyvin surullinen, sillä hänelle ei ole koskaan tehty ohareita, joten hän tuli välittömästi luokseni juttelamaan minulle ja äidilleni siitä. Me lohdutimme häntä, koska oharit voivat todella satuttaa, Gabby kertoi Metro-sivustolle.

Jimille ei selvinnyt, miksi nainen ei saapunut paikalle. Pappa lähetti naiselle viestin, jossa sanoi, että tämän käytös oli "todella epäkohteliasta". Nainen ei koskaan vastannut viestiin.

Lähteet: Someecards, Metro

***

Nyt puhuvat seniorit itse: Näin yksinäisiä vanhuksia voisi auttaa 2:12

Lue myös:

    Uusimmat