Mainos

Treffikumppani paljasti olevansa neitsyt – miehen vastaus aiheuttaa myötähäpeää

Eräs onnekas nainen vältti parisuhteen erikoisen miehen kanssa saatuaan mieheltä mielipiteen naisen neitsyyden tuomista vaikutuksista.

Reddit-sivuston kiusallisia tilanteita esittelevällä Cringe Pics -palstalla julkaistut kuvakaappaukset erikoisista tekstiviesteistä aiheuttavat suorastaan myötähäpeää. Kuvat on julkaissut nainen, joka kertoo olleensa erään miehen kanssa ensimmäisillä treffeillä. Treffeillä nainen paljasti miehelle olevansa edelleen neitsyt.

Treffien päätteeksi paljastusta seurasi vielä tekstiviestitse käyty keskustelu, joka on miehen osalta suorastaan eeppinen kaikessa karmeudessaan. Mies muun muassa kertoi muovaavansa neitsyestä Afroditen ja vievänsä seksin seuraavalle tasolle – yli kaiken sen, mikä on tavallista kaikille muille.

Pääset seuraavaan kuvaan painamalla kuvagallerian Next-painiketta. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

"Vien seksin seuraavalle tasolle..."

Näin keskustelu eteni:

Nainen: Loppujen lopuksi et vaikuttanut kovin kiinnostuneelta, etenkin, kun pudotin v-sanan.

Mies: Älä käsitä minua väärin. Se kiihottaa minua, kun ajattelen, että voisin olla se, joka opettaa neitsyelle kaiken, minkä tiedän. Vien seksin seuraavalle tasolle, yli sen, mikä on tavallista kaikille muille.  Olisi aivan mahtavaa ylpeillä siitä, että olisin muovannut neitsyestä Afroditen.

Mutta olet oikeassa, meillä on erilaiset persoonat. Puhun itsestäni, jotta voit ymmärtää minua. Annan sinulle paljon syitä sille, miksi olen, yrittääkseni auttaa sinua pääsemään yli sen "En tunne sinua" -esteen. Olen avoin kirja, halusin suudella sinua, mutta tunsin, ettet luottanut minuun.

Yritin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja suudella sinua spontaanisti, mutta et nojautunut minuun päin.  En vain saanut vaikutelmaa, että olisit halunnut sitä, suudelmaa tai edes minua.

Nainen: En oikeasti edes muista tuollaista.

Mies: Yritin suudella sinua elokuvateatterissa, mutta kun nousit ylös, mahdollisuus oli mennyt.

Sitten uudelleen hississä.

Onko sinua ikinä suudeltu? Nyt olen oikeasti utelias.

"Hyvä aloittaa pohjatasosta..."

Julkaisu on kerännyt runsaasti hulvattomia kommentteja Reddit- ja Imgur-sivustoilla ihmisiltä, jotka eivät pääse yli miehen huikeasta itsevarmuudesta.

""Vien seksin seuraavalle tasolle". Jos siitä on yhtään lohtua, uskon, että hänkin on neitsyt", kommentoi eräs.

"Vau, en voi ymmärtää, miten hän voi olla sinkku", vitsaili toinen.

"Kuulostaa epätoivoiselta."

"Minäkin vein seksin seuraavalle tasolle muutaman kerran. Hyvä aloittaa pohjatasosta ja mennä sitten yläkertaan makuuhuoneeseen."

"Minäkin olin ennen neitsyt."

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.