Traagisesti kuolleen Naya Riveran isältä kova väite – Glee-tähti vihasi yhtä hittisarjan vastanäyttelijäänsä

Edesmenneen Naya Riveran isän mukaan hänen tyttärensä ei tullut toimeen Glee-sarjan vastanäyttelijänsä Lea Michelen kanssa.

Yhdysvaltalainen näyttelijä Naya Rivera menehtyi traagisesti heinäkuussa 2020. Hän katosi 8. heinäkuuta oltuaan veneilemässä Piru-järvellä 4-vuotiaan poikansa Josey Dorseyn kanssa. Näyttelijä ilmoitettiin kadonneeksi kun hänen vuokraamansa vene ajelehti yksin järvellä nukkuva Dorsey kyydissään. Hänen ruumiinsa löytyi 13. heinäkuuta laajojen etsintöjen jälkeen. Rivera oli kuollessaan 33- vuotias.

Rivera tunnetaan parhaiten roolityöstään amerikkalaiseen lukioelämään sijoittuneessa hittisarjassa Glee, jota esitettiin vuosina 2009-2015. Investigation Discovery julkaisi maanantaina 16. tammikuuta kolmiosaisen dokumenttisarjan nimeltään The Price of Glee, jossa sarjan tuotannon jäsenet sekä ihmiset, jotka olivat muutoin läheisiä sen tekijöiden kanssa, avautuvat Gleen kulissien todellisuudesta. 

Sarjassa on haastateltu muun muassa Riveran isää George Riveraa, jonka mukaan hänen tyttärellään olisi ollut Gleen kuvauksissa ongelmia ainoastaan yhden ihmisen kanssa: näyttelijäkollegansa Lea Michelen

– Heidän välillään oli aina riitaa. Aina. Kaiki tiesivät. Kaikki näkivät sen, Rivera kertoo dokumenttisarjassa. 

– He vihasivat toisiaan mutta samaan aikaan kunnioittivat toistensa lahjoja. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Michele kohtaa syytöksiä käytöksestään Gleen kulisseissa. Vuonna 2020 Glee-sarjassa niin ikään näytellyt Samantha Ware esitti julkisesti väitteitä, joiden mukaan Michele olisi tehnyt sarjassa työskentelemisestä "helvettiä maan päällä". Waren mukaan Michelen käytös muita tuotannon työntekijöitä kohtaan olisi ollut "vihamielistä".

Waren julkisten syytösten myötä useat muutkin Gleen parissa työskennelleet toivat omat kantansa ja tarinansa asiaan liittyen julki. Väitteiden tultua julki Michele otti niihin itsekin kantaa sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisi anteeksipyyntönsä. 

Naya Rivera puhui itse suhteestaan Micheleen vuonna 2016 julkaistussa elämäkertakirjassaan Sorry Not Sorry. Rivera totesi kirjassaan muun muassa, että Michelen oli mahdollisesti "vaikeaa jakaa parrasvalot" muiden kanssa.

– Yksi Gleen käsikirjoittajista totesi kerran, että Lea ja minä olimme kuin patterin eri päät, ja se todella summaa asian. Olemme kumpikin vahvatahtoisia ja kilpailuhenkisiä, emme ainoastaan toistemme vaan kaikkien kanssa, eikä se ole hyvä yhdistelmä, Rivera kirjoitti kirjassaan. 

Lähteet: Us Weekly, Billboard

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja