Naya Riveran, 33, kuolemaan liittyvät tarkat tutkintaraportit ovat nyt julki – laski kolmeen ja hyppäsi poikansa kanssa veteen

Riveran kuolinsyy on hukkuminen ja sitä pidetään onnettomuutena. 

33-vuotias näyttelijä Naya Rivera menehtyi heinäkuussa äkillisesti. Nyt Riveran kuolemaan liittyvät yksityiskohdat on tullut tietoon, kun hänen kuolinsyytutkimus ja tutkintaraportit julkaistiin. 

33-vuotias Rivera katosi 8. heinäkuuta ollessaan retkellä veneilemässä Piru-järvellä 4-vuotiaan poikansa Josey Dorseyn kanssa. Näyttelijä ilmoitettiin kadonneeksi, kun hänen vuokraamansa vene ajelehti yksin järvellä nukkuva Dorsey kyydissään. Hänen ruumiinsa löytyi 13. heinäkuuta laajojen etsintöjen jälkeen.

People-lehden saaman tutkintaraportin mukaan Riveran poika kertoi, että ennen hukkumista he olivat hypänneet yhdessä ponttooniveneestä veteen laskien samalla "yksi, kaksi, kolme".  Vedessä ollessaan Rivera oli pyytänyt palaamaan poikaansa veneelle. 

– Hän oli auttanut poikaansa veteen ja huutanut samalla apua. Hän oli nostanut kätensä ylös, jonka jälkeen oli vajonnut veteen, tutkimusraportissa kerrottaan. 

Raportissa korostetaan, että Rivera oli hyvässä kunnossa sekä hyvä uimari. Raportissa kuitenkin kerrotaan, että Rivera oli kärsinyt huimauksesta, jota oli hoidettu sairaalassa. 

– Huimaus saattoi aiheuttaa hänelle oksentelua, mutta hän sai hillittyä sitä antihistamiineilla, raportissa kerrotaan. 

Raportin mukaan Riveralle oli määrätty myös ahdistuslääkkeitä, mutta hän ei ollut antanut mitään viitteitä itsetuhoisuuteen. 

Riveran kuolinsyy on hukkuminen ja sitä pidetään onnettomuutena. 

LÄHDE: People

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja