Edesmenneen Glee-tähden isä kertoi karmaisevan yksityiskohdan päivästä, jolloin tytär hukkui – paha tunne kävi lopulta toteen

Naya Rivera menehtyi vuosi sitten heinäkuussa. 

Glee-sarjan näyttelijä Naya Rivera menehtyi 33-vuotiaana viime kesänä Piru-järvellä tapaturmassa.

Hänen viisivuotias poikansa löydettiin nukkumasta vuokratusta veneestä, jonka jälkeen aloitettiin laajat etsintätyöt. Rivera löydettiin lopulta viisi päivää myöhemmin.

Edesmenneen näyttelijän isä George Rivera, 64, antoi haastattelun lähes vuosi kuoleman jälkeen Entertainment Tonight -ohjelmaan. Hän kertoo, kuinka edesmenneen tyttären poika Josey voi traumaattisen kokemuksensa jälkeen.

Enne kävi toteen

Joseyn huoltajana toimivat hänen isänsä, Riveran ex-mies Ryan Dorsey, sekä täti Nickayla.

– He tekevät todella hyvää työtä. 

Vaikea tilanne, sillä Josey oli paikalla kun Naya katosi. Se ei ole niin, että puhuisit vain jostakin edesmenneestä henkilöstä, sillä hänellä on muistoja. Mutta hän on todella vahva lapsi.

George kertoo haastattelussa, että eivät tuo koko ajan puheessaan esille hänen äitiään. He eivät kuitenkaan pelkää keskustella hänestä ja kuolemasta, jos poika haluaa tietää asiasta.

– Puhumme hänelle asioista, aivan niin kuin kuusi vuotta täyttävälle lapselle puhutaan.

George puhui hiljattain ensimmäistä kertaa tyttärensä kuolemasta julkisuudessa. Hän kertoi People-lehdelle saaneensa tyttäreltään hukkumispäivänä puhelun.

Rivera oli kertonut isälleen, ettei vuokraamassaan veneessä ollut lainkaan ankkuria. Isä oli varoittanut, ettei heidän kannata hypätä uimaan veneestä.

– Jankkasin hänelle, että älä nouse veneestä. Se ajautuu pois, jos olet itse vedessä.

Puhelu oli katkennut noin kolmen minuutin jälkeen. Georgella oli jäänyt huono tunne. Valitettavasti isän intuitio sanoi oikein, sillä viranomaiset uskovat Riveran kuolinsyyn olevan juurikin se, että hän uupui lopulta, kun ei päässyt enää veneeseen uimisen jälkeen.

Lähde: Foxnews

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja