Glee-tähden kuolemasta neljä vuotta – ystävältä koskettava päivitys

Heather Morris muisteli Naya Riveraa koskettavalla tavalla. 

Glee-sarjan tähti Naya Rivera menehtyi 33-vuotiaana neljä vuotta sitten Piru-järvellä tapaturmassa. Suosikkisarjassa Riveran kanssa näytellyt Heather Morris muisti ystäväänsä sosiaalisessa mediassa. Morris näytteli Gleessä Brittany Pierceä, Riveran Santana Lopezin rakkauden kohdetta. 

Morris jakoi Instagram-tilillään hempeän kuvan kaksikossa, jossa he makaavat sylikkäin. 

– En voi uskoa, että siitä on neljä vuotta. Aika menee kuin siivillä. Silti joka vuosi yllätyn, miten paljon vieläkin sattuu. Kasvamme yhdessä, hajoame yhdessä ja meidät parsitaan kokoon yhdessä kauniilla tavalla. Sinua kaivataan niin paljon. En kuitenkaan pysty ravistelemaan tunnetta, ettet koskaan lähtenyt. Olet täällä meidän kanssamme, hän kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Morris paljasti aikaisemmin hankkineensa tatuoinnin ystävänsä muistolle. Hän päätti ikuistaa ihoonsa tekstin yhdestä Riveran viimeisimmistä Twitter-päivityksistä.

Näyttelijän käsivarttaan ikuistaa teksti "tomorrow is not promised', eli huomista ei ole luvattu. 

Rivera katosi viime vuonna 8. heinäkuuta Piru-järvellä, jossa hän oli ollut veneilemässä 4-vuotiaan Josey-poikansa kanssa. Hänen ruumiinsa löydettiin maanantaina 13. heinäkuuta. Venturan piirikunnan viranomaisten mukaan Riveran kuolinsyy oli hukkuminen.

Lue myös:

    Uusimmat