TPS:ssä kuohuu: urheilupomo Antero Niittymäki ulos!

8:05
TPS:n kurimus jatkui lauantaina.

TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki jää sivuun tehtävästä omasta päätöksestään, turkulainen SM-liigaseura tiedottaa.

– Tämä on raskas päätös, mutta koin, etten voi jatkaa tehtävässäni urheilutoimenjohtajana haluamallani tavalla, vuoden 2015 alusta lähtien tehtävässä toiminut Niittymäki kommentoi.

TPS on pelannut vaisun alkukauden ja se on SM-liigassa viimeistä edellisellä 14. sijalla. Turkulaisilla on tältä kaudelta 10 tappiota ja vain neljä voittoa.

Heikon menestyksen keskellä myös Niittymäki on kerännyt valtavasti kritiikkiä urheilujohtamisestaan. Hänen on katsottu epäonnistuneen nimekkään turkulaisjoukkueen kokoamisessa. 

TPS:n toimitusjohtaja  Santtu Jokinen katsoo kuitenkin Niittymäen olleen "iso palanen TPS:n uskottavuuden palauttamisessa".

– Anteron aikana TPS:n urheilullinen menestys otti ison harppauksen oikeaan suuntaan. Neljä kautta ennen häntä sijoituksemme runkosarjassa olivat 10, 13, 13 ja 13; neljä seuraavaa kautta olimme Anteron johdolla 7, 2, 2 ja 4. Tästä kaikesta iso kiitos Anterolle, Jokinen sanoi.

TPS alkaa nyt etsiä uutta urheilutoimenjohtajaa. 

– Vaikka jäämmekin kaipaamaan Anteron työpanosta, niin näemme tämän samalla myös mahdollisuutena jatkaa seuran uudistamistyötä. Alamme välittömästi etsimään hänelle korvaajaa, jonka tehtävänä on nostaa meidät tulevina vuosina vieläkin korkeammalle tasolle, Jokinen kertoi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja