TPS:lle valtava takaisku – joukkueen paras maalintekijä ja ykkösveskari loukkaantuivat Venäjän EHT-turnauksessa

Jääkiekon Liigassa pelaava TPS sai huonoja uutisia, sillä joukkueen paras maalintekijä Oula Palve ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat joutuneet sairastuvan puolelle. Seura tiedotti asiasta maanantaina verkkosivuillaan.

Katso videolta Leijonien Venäjän turnauksen parhaat onnistujat!


TPS ei täsmentänyt Palveen ja Tirrosen loukkaantumisia, mutta kaksikko pelasi vielä lauantaina 8. joulukuuta Liigaa ennen maajoukkueen mukaan lähtemistä.

Tirronen pelasi viimeksi Euro Hockey Tourilla lauantaina, jolloin Suomi voitti Ruotsin 3-2. Palve johti ykkösketjua perjantaina Tshekkiä ja lauantaina Ruotsia vastaan. TPS:n mukaan molemmat pelaajat ovat lisätutkimuksissa, eikä arviota toipumisesta vielä ole.

Menetykset ovat suuria, sillä Palve on TPS:n toiseksi tehokkain pelaaja pistein 11+13=24. Hyökkääjä on tehnyt joukkueestaan eniten maaleja ja on Liigan pistepörsissä sijalla 11. Tirronen on puolestaan torjunut kuluvalla kaudella 92,3 prosentin varmuudella ja pelannut 27 ottelua TPS-paidassa.

Loukkaantumiset ovat härnänneet turkulaisia, sillä sivussa ovat myös Lauri Korpikoski, Otto Nieminen, Hannu Kuru ja joukkueen tehokkain pelaaja Ilari Filppula.

Korpikosken odotetaan palaavan kuukauden kuluttua, Nieminen on vielä kolme viikkoa sivussa. Kurun ja Filppulan tilannetta tarkkaillaan seuran mukaan päivittäin.

Lue myös:

    Uusimmat