Kovan tällin päähänsä saaneen HIFK-taiturin MM-kisat vaarassa: ”Tuskin nousee lentokoneeseen”

HIFK nappasi voiton Ilveksestä 5–1-lukemin SM-liigan ottelussa, mutta koki ikävän takaiskun, kun nuorten MM-ryhmään valittu Niklas Nordgren sai kovan tällin päähänsä ja joutui jättämään kaukalon jo ensimmäisessä erässä. HIFK:n edustajien mukaan Nordgren tuskin lähtee lauantaina alkavalle leirille Kanadaan.

Ilveksen hyökkääjä Mike Halmo taklasi hieman kyyristyneessä asennossa ollutta Nordgreniä avauserässä siniviivan tuntumassa, ja Nordgren sai rajun iskun päähän. Nordgren joutui poistumaan pelistä.

Halmo ei saanut tilanteesta jäähyä. HIFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin oli varsin huolestunut tulokaspelaajansa kunnosta. Nordgren valittiin mukaan ryhmään, joka lähtee lauantaina Kanadaan valmistautumaan nuorten MM-kisoihin.

– Päähän tuli tälli. Tippui pois. Ei varmasti nouse huomenna lentokoneeseen, Selin sanoi.

Selin ei sinänsä lähtenyt syyllistämään Ilveksen pelaajaa taklauksesta.

– Ikävä homma Nordgrenille. Kova tälli tuli.

Taklaus tapahtui sen verran ”kuolleessa kulmassa”, etteivät HIFK:n pelaajat nähneet kunnolla tilannetta.

– Huomenna pitäisi lähteä kisoihin, ja vissiin aika pahalta näyttää. Toivotaan, että Nikke on kunnossa, kapteeni Lennart Petrell sanoi.

– Taklaus meni ohi, mutta ikävä juttu, jos kisat jäävät väliin. Ainakaan se mitä erätauolla kuulin, ei ollut rohkaiseva tieto.

Nordgren, 18, on tehnyt vahvan esiinmarssin SM-liigan tulokaskaudellaan. Hän on tehnyt 28 ottelussa neljä maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä.

Nordgren oli voittamassa 18-vuotiaiden MM-kultaa Venäjällä viime kisoissa.

 

Lue myös:

    Uusimmat