Toyota-pomo Jari-Matti Latvala sai toivomansa viestin Monte Carlon MM-rallista – "Se oli tärkeintä"

Toyotan WRC-rallitiimin päällikkö Jari-Matti Latvala on kerrannut vielä Monte Carlon MM-rallin tapahtumia sosiaalisessa mediassa. Hän kirjoitti aiheesta päivityksen Instagramissa.

Toyotan tehdastiimin kuskeista Sebastien Ogier oli kakkonen ja Kalle Rovanperä neljäs. Elfyn Evans ajoi ulos.

– Monte Carlon MM-ralli on nyt takana, ja saimme yhden auton palkintopallille. Tietenkin ilmassa on pettymystä, koska olimme niin lähellä voittoa, mutta tällaista moottoriurheilu joskus on, ja se pitää vain hyväksyä, aloitti Latvala.

Entisen huippukuskin mukaan Monte Carlo antoi kuitenkin selvän viestin siitä, että talli on oikeilla jäljillä.

– Tärkeintä oli, että nyt tiedämme, että automme on luotettava ja että sillä pystyy voittamaan. Se antaa meille voimaa jatkoa ja loppukautta varten.

– Seb (Ogier) teki todella hyvää työtä, mutta hänellä ei vain ollut onni puolellaan eilen. Kalle paransi valtavasti rallin alusta ja onnistui loistavasti Power Stagella. Elfyn oli myös vahvassa iskussa, mutta teki pienen virheen eilen. Hän onnistui kuitenkin hyvin Power Stagella, mikä auttaa meitä MM-sarjassa.

Latvala onnitteli myös vahvasti onnistunutta M-Sportia ja veteraanikuski Sebastien Loebia.

– Haluan onnitella M-Sportia ja Fordia, koska on kiva taistella jälleen heidän kanssaan kärjessä. Samoin onnittelut myös Sebastien Loebille mahtavasta saavutuksesta. Taistelu oli uskomatonta, ja tiedän fanien todella nauttineen tästä viikonlopusta.

Katso julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat