Tottenhamin tanskalaistähti oli lahjoittaa jatkopaikan vastustajalle yliajalla: "Minun täytyy olla yksi planeetan onnekkaimpia"

Tottenhamin tanskalainen keskikenttäpelaaja Christian Eriksen oli kentän helpottunein, kun tämän joukkue lopulta selvisi Mestarien liigan välieriin.

Eriksen oli lahjoittaa jatkopaikan lisäajalla Manchester Citylle, kun tämän harhasyöttö johti Raheem Sterlingin ratkaisevalta vaikuttaneeseen osumaan. VAR kuitenkin pelasti Tottenhamin ja Eriksenin.

– Minun täytyy olla yksi planeetan onnekkaimpia tänä iltana. Luulin kaiken olleen ohi, mutta se oli hauska peli. Se oli vuoristorata, annoimme heille paljon, mutta saimme myös paljon. Se oli outo peli, Eriksen sanoi Reutersin mukaan.

Kaksi maalia Spursille iskenyt Heung-min Son kutsui ottelua unohtumattomaksi.

– En ole koskaan nähnyt mitään tällaista. Se oli vaikeaa ja hullua, mutta olemme ylpeitä joukkuetovereistamme. Se oli hulluutta, Son sanoi Reutersin mukaan.

– Joskus olet vihainen VAR:ista, mutta tänään kiitämme siitä. Taistelimme yhdessä 90 minuuttia. Osoitimme uskomatonta luonnetta ja taistelua, Son sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat