Tottenhamin euro-ottelussa eriskummallinen tilanne, Jose Mourinholta napakka reaktio – "Jokin oli pielessä"

Tottenhamin ja pohjoismakedonialaisen Shkendijan ottelutapahtuma alkoi erikoisesti, kun Tottenhamin pelaajat huomasivat maalien olevan liian pienikokoisia.

Vierasjoukkue Tottenhamin maalivahdit Joe Hart ja Hugo Lloris huomasivat alkulämmittelyiden aikana jotain outoa. Heistä tuntui, että kentän maalit olisivat olleet tavallista pienempiä.

– Ennen ottelua oli hauska tilanne, kun maalivahtimme sanoi minulle maalin olevan pieni. Menin itse katsomaan ja totta kai se oli pieni. Maalivahdit viettävät tunteja ja tunteja maalilla, joten he tietävät, milloin maali ei ole oikean kokoinen, Mourinho kertoi ottelun jälkeen medialle.

Mourinho huomasi nopeasti itsekin, että maalit ovat sääntöjen vastaisia.

– En ole maalivahti, mutta olen ollut mukana jalkapallossa pienestä pitäen. Tiedän sen välimatkan, kun seison maalilla ja levitän käteni. Tunsin heti, että jokin oli pielessä, Mourinho kertoo.

Mourinho valitti asiasta UEFA:lle ennen ottelun alkua.

– Saimme UEFA:n delegaation vahvistamaan, ja toden totta maalit olivat viisi senttimetriä liian pienet. Vaadimme tietysti maalien korvaamista oikean kokoisilla maaleilla, Mourinho kertoo.

Mourinho hassutteli erikoisen episodin kustannuksella vielä ottelun jälkeenkin omalla Instagram-tilillään.

– Luulin, että olin kasvanut, mutta maalit olivat liian pieniä, Mourinho kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Tottenham voitti ottelun lopulta 3-1-lukemin ja eteni näin ollen Eurooppa-liigan ratkaisevalle karsintakierrokselle.

Lue myös:

    Uusimmat