Tottenham lisäsi Manchester Cityn haasteita – Jose Mourinho johdatti laumansa sarjakärkeen

Tottenham jatkoi vahvaa virettään jalkapallon Englannin Valioliigassa. Liverpoolin ohella sarjaan suurimpana suosikkina lähteneen Manchester Cityn ote on sen sijaan yhä hakusessa.

Tottenham hävisi liigakauden avausottelunsa, mutta sen jälkeen Jose Mourinhon luotsaamaa ryhmää ei ole voitettu. Lauantaina Spurs-vauhdin sai tuta Lontoossa vieraillut City, jonka Tottenham kaatoi Son Heung-Minin ja Giovani Lo Celson maaleilla 2–0.

Voitto oli Tottenhamille neljäs peräkkäinen liigassa ja tappiotta se on pelannut kahdeksan viime peliään. Seura on Valioliigan kärjessä pelipäivän päätteeksi ensimmäistä kertaa sitten elokuun 2014.

– Tällä kaudella on tehtävä kaikkensa, jotta voittaa pelejä. Tänä vuonna mennään ylös ja alas, sarja on avoimempi nyt. Mutta nautitaan tästä, vaikka pitkä matka onkin yhä edessä. Monia kovia pelejä tulee, City-voittoa "fantastiseksi esitykseksi" kuvaillut Tottenhamin hyökkääjätähti Harry Kane sanaili BBC:n mukaan Sky Sportsille.

City puolestaan on voittanut kahdeksasta pelistään vain kolme, ja joukkueella on tässä vaiheessa kautta vähiten pisteitä (12) sitten kautensa 2008–09. City on jäänyt Tottenhamista jo kahdeksan pistettä, toki ottelun vähemmän pelanneena.

Lue myös:

    Uusimmat