Liverpool murskasi! Nyt jyrän alle jäi Valioliigan mestaruustaiston lähin uhkaaja

Liverpool vankisti tapaninpäivänä asemiaan jalkapallon Englannin Valioliigan kärjessä voittamalla Leicesterin 4–0. Liverpoolin johto sarjassa toisena olevaan Leicesteriin on nyt 13 pistettä, ja Manchester Citykin on jo 14 pinnan päässä.

Ottelu oli alusta loppuun Liverpoolin hallintaa. Päävalmentaja Jürgen Kloppin suojatit eivät näyttäneet ottelussa väsymisen merkkejä, vaikka joukkue tahkosi juuri ennen joulua seurajoukkueiden MM-turnauksessa Qatarissa.

Liverpool oli lähellä maalia jo ottelun ensi hetkillä, mutta Sadio Manen veto meni oikealta ohi.

Roberto Firmino teki ottelussa Liverpoolille kaksi maalia. James Milner onnistui rangaistuspotkussa, ja 4–0-loppulukemat viimeisteli Trent Alexander-Arnold.

– Tämä oli yksi monista onnistuneista illoista kuluvan kauden aikana. Mutta emme ole vielä edes (sarjan) puolivälissä. Niin moni asia voi vielä muuttua. Tämän joukkueen vahvuus on se, että etenemme yhden pelin kerrallaan, Milner kommentoi viitaten massiiviseen johtoon mestaruustaistossa. 

Liverpool ei ole hävinnyt tällä kaudella Valioliigassa yhtään ottelua. Se on voittanut mestaruuden edellisen kerran 30 vuotta sitten kaudella 1989–1990. 

Lue myös:

    Uusimmat