Tottenham-käskijä sanasodassa Harry Kanen kauden mahdollisesti päättäneen pelaajan kanssa: "Olit onnekas"

Tottenham juhli uudella stadionillaan tiistaina 1-0-voittoa Manchester CitystäMestarien liigan puolivälierien avausosassa. Päävalmentaja Mauricio Pochettinon vakava ilme ottelun jälkeen kieli todennäköisesti kuitenkin sekä otteluparin keskeneräisyydestä että myös Harry Kanen vakavasta loukkaantumisesta.

24 maalia kuluvalla kaudella tehnyt Kane väänsi nilkkansa pahan näköisesti tunnin pelin kohdalla tavoitellessaan palloa Fabian Delphin kanssa.

Hyökkääjä talutettiin kentältä välittömästi ja pelaaminen ensi viikon toisessa osaottelussa näyttää Kanen suhteen varsin epävarmalta. Kane saattaa Reutersin mukaan olla sivussa jopa loppukauden.

– Olemme erittäin surullisia ja pettyneitä. Tulemme kaipaamaan häntä, ehkä loppukauden ajan, ja olemme huolissamme siitä. Hänellä ei ole paljon aikaa toipua, päävalmentaja Pochettino sanoi Reutersin mukaan toimittajille ottelun jälkeen.

– Katsotaan, mitä tapahtuu seuraavina päivinä. Voimme vain katsoa eteenpäin, toivoa, ettei se ole iso ongelma ja hän toipuisi mahdollisimman nopeasti. Tilanne ei kuitenkaan näytä hyvältä.

Pochettino ajautui vihaiseen sanaharkkaan Delphin kanssa tilanteen jälkeen, jossa tämä vaikutti astuneen Kanen nilkan päälle kaksikon tavoitellessa palloa.

– Hän kävi Harryn kanssa kuumana tilanteen jälkeen. Yritin selittää hänelle, että Harry tai hän itse eivät yrittäneet satuttaa toisiaan, se oli kova pelitilanne ja Harry väänsi nilkkansa, Pochettino sanoi.

– Sanoin Delphille tämän olleen onnekas, sillä VAR tarkasti tilannetta ja teknisesti se olisi voinut ulosajo. Luulen kuitenkin molempien taistelleen pallosta, Pochettino päätti.


Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Ajax – Juventus klo 21.55 C More Sport 1
Manchester United – Barcelona klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat