Kärsikö Manchester City Tottenhamia vastaan oikeusmurhan? – Petri Pasanen: "Selvä sääntörike"

Manchester Cityn rangaistuspotku olisi sääntöjen mukaan voitu uusia Tottenham-pelaajien rikkeiden myötä jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien avausosaottelussa.

Tottenham voitti tiistain pelin Son Heung-minin toisen jakson maalilla 1–0. Cityn Sergio Agüero epäonnistui avausjaksolla rangaistuspotkussa, kun Tottenham-maalivahti Hugo Lloris aavisti hänen kutinsa suunnan oikein.

Ennen kuin veto oli lähtenyt, Lloris oli kuitenkin liikkunut sääntöjenvastaisesti noin metrin maaliviivasta ulos. Myös Tottenhamin pelaajia oli liikkunut rangaistusalueen rajojen takaa boksin sisään. C Moren asiantuntija Petri Pasanen peräänkuulutti tilanteessa videotarkistuksen käyttämistä.

– Nyt kun meillä on VAR käytössä, kyllä minä kysyn, miksi näihin ei sitten puututa. Miksi tätä ei oteta uudestaan? Tämä on selvä sääntörike, Pasanen sanoi.

C Moren asiantuntija Mikael Forssell kiinnitti myös huomionsa siihen, millä tavalla tuomari toi Agüerolle tilanteessa huonoa onnea. Katso koko analyysi ylälaidan videolta.​​​​​​​

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Manchester United – FC Barcelona klo 21.45 C More Sport 2
Ajax–Juventus klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat