Mersu-pomo Toto Wolff paljasti, miksi hän osti toisen F1-tahon osakkeita – otti kantaa myös hurjiin huhuihin: ”Täyttä sontaa”

1:53
Videolla Toto Wolffin haastattelu viime vuoden loppupuolelta.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff nostatti kulmakarvoja, kun hänen kerrottiin ostaneen Aston Martinin osakkeita. Nyt Wolff kertoi temppunsa taustoista.

Asia tuli ilmi, kun Motorsport.com kertoi Wolffin hankkineen 4,77 prosentin osakeosuuden Aston Martinista. Osakeannin myötä Wolffin osuus yhtiöstä pienenee kuitenkin vain 0,95 prosenttiin.

Uutisesta lähti käyntiin hurja huhumylly, sillä Aston Martin palaa F1-ympyröihin vuonna 2021. Tuolloin nykyisestä Racing Point -tallista tulee Aston Martin.

Huhuissa arveltiin, että Wolff voisi hypätä tallin johtoon, sillä hän ja Aston Martin -projektin isä Lawrence Stroll ovat hyviä ystäviä.

Nyt Wolff paljasti todellisen syyn tempulleen.

– Osakkeet ovat nyt todella alhaalla ja heidän uusi tuotantolinja on todella upea, Wolff kertoi itävaltalaislehti Österreichille.

– Tämä on henkilökotainen investointi autoteollisuuteen, eikä tällä ole mitään tekemistä F1:n kanssa. Koronaviruksen jälkeen elämä palautuu normaaliksi ja ihmiset ostavat taas autoja, Wolff jatkoi.

Wolffilta kysyttiin myös, jälleen kerran, villeistä huhuista, jotka lähtivät liikkeelle Aston Martin -osakehankinnan myötä.

– Täyttä sontaa! Wolff täräytti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja