Toto Wolff hankki taas uuden F1-tallin osakkeita

4:07
Videolla juttua F1:n Euroopan kalenterista.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on tullut tutuksi niin saksalaistallin menestysvuosien yhtenä isona arkkitehtinä kuin myös formulasijoittajana. F1-toimittajan Peter Windsorin mukaan Wolff hankki jo kolmannen eri tallin osakkeita.

Aiemmin Wolff on omistanut ison siivun Mercedeksen F1-tallista sekä osan Aston Martinista, joka ottaa haltuunsa F1-talli Racing Pointin ensi kaudella.

Nyt Wolff hankki itselleen Williamsin osakkeita.

– Hienoa nähdä, että Mercedeksen Toto Wolff osti takaisin viiden prosentin osuutensa Williamsista. Talli saattaa mennä oikeaan suuntaan, pitkästä aikaa, Peter Windsor totesi.

Perään Windsor totesi, Mercedeksen oikomana, että Wolff ei teknisesti ostanut osuuttaan takaisin, jonka hän myi muutama vuosi sitten pois, keskityttyään Mercedeksen tallipäällikön tehtäviin.

Wolffin liike on osa Williamsin osakeantia, tarkemmin myyntiaikeita. Perinteikäs F1-talli on ollut viime vuosien aikana pahoissa vaikeuksissa, huonosti suunniteltujen autojensa myötä.

Williams on tehnyt jo useamman vuoden ajan yhteistyötä Wolffin tallin, Mercedeksen kanssa. Mercedes toimittaa Williamsille moottorit myös tällä kaudella.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja