Toto Wolff kiistää Ferrari-pomon värväysyrityksen: Emme ole tehneet sopimustarjousta

Formula ykkösten hallitsevan mestaritallin Mercedeksen urheilujohtaja Toto Wolff kiistää väitteet siitä, että talli olisi yrittänyt värvätä palvelukseensa Ferrarin teknistä johtajaa Mattia Binottoa.

Wolff summaa alla olevalla videolla Mercedeksen kauden 2018. 

F1-kauden puolivälissä varikolla alkoi liikkua huhuja Binotton ja Ferrarin tallipäällikön Maurizio Arrivabenen välirikosta, mutta tallin taholta tämä kiistettiin jyrkästi.

Italialaismedian mukaan kaksikon välit ovat kuitenkin edelleen tulehtuneet, jolloin Mercedes olisi tarttunut tilaisuuteen värvätä Binotto. Wolffin mukaan tässä väitteessä ei ole mitään perää.

– Ei, emme ole tehneet sopimustarjousta Binottolle. Voin sanoa hänen olevan erinomainen insinööri, mutta meillä on James Allisonin johtama ensiluokkainen tekninen ryhmä. Siksi emme etsi ketään muuta, Wolff painotti italialaiselle Gazzetta dello Sportille.


Ferrarin entinen tekniikkapomo Aldo Costa siirtyi Mercedeksellä viime kesänä konsultin rooliin. Wolff vakuuttaa, ettei Costa ole lähdössä tallista.

– Aldo ei ole vain kollega, hän on myös ystävä. Hän ei ole lähdössä Mercedekseltä, Wolff painotti.

– Tallissamme on dynaaminen rakenne. Meidän täytyy tarjota tilaisuuksia ja vastuullisia tehtäviä nuorille ihmisille ja kehittää heitä. Haluan, ettei kukaan lähde tallistamme tyytymättömänä, Wolff lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat