Huhu Valtteri Bottaksesta levisi kulovalkean tavoin – nyt aihetta kommentoi Toto Wolff

Daily Mailin taannoinen uutinen Valtteri Bottakseen tulevaisuuteen liittyen on levinnyt F1-mediassa kulovalkean tavoin. Nyt aihetta kommentoi Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff.

Brittilehden julkaiseman artikkelin keskeinen sisältö oli se, että Mercedeksen tehtaalla on tyytymättömyyttä Bottasta kohtaan ja esillä on ollut, että talli vaihtaisi kuljettajaa kesken kauden: Bottas ulos, George Russell sisään. Kaikki perustui nimettömään insinöörilähteeseen Mercedeksen tehtaalla.

Tallipäällikkö Wolff otti asiaan saman kannan kuin hänen Red Bull -kollegansa Christian Horner ja ex-kuski Ralf Schumacher aiemmin.

– Hölynpölyä, Wolff sanoi OneStopStrategy-sivuston mukaan itävaltalaiselle Österreich-lehdelle.

– Bottas on erittäin hyvä. Hän pystyy haastamaan kenet tahansa. Hän pystyy kerta toisensa jälkeen olemaan nopeampi kuin Lewis Hamilton, niin kuin Portugalin GP:n aika-ajoissa näimme. Lewis on ansainnut mestaruudet olemalla tasaisempi.

Wolff on aiemmin kertonut, että Mercedes pyrkii valitsemaan ensi kauden kuljettajansa kesätaukoon mennessä. Lewis Hamilton antoi viime viikonloppuna vahvan vihjeen siitä, että hänen uransa jatkuu. Wolffin mukaan neuvottelut Hamiltonin kanssa alkavat jo lähiaikoina.

Bottaksen ja Russellin osalta Wolffilla on edessään vaikeampi päätös.

– Toivottavasti se on joku aamu herätessäni selvä asia, Wolff totesi.

Lue myös:

    Uusimmat