Toteutuuko odotettu MM-ottelu vihdoin? – Anthony Joshuan promoottori vihjailee huippuiskijöiden kohtaamisella: ”En halua tuoda pahaa onnea”

Nyrkkeilyn raskaansarjan IBF-, WBA- ja WBO-liiton MM-titteleitä hallitsevan Anthony Joshuan promoottori Eddie Hearn vihjailee jo uudesta MM-titteliottelusta, vaikka Joshuan seuraava ottelu on jo sovittuna.

Nyrkkeilymaailma on janonnut jo pitkään Joshuan ja Deontay Wilderin kohtaamista. Wilder pitää hallussaan Joshualta puuttuvaa WBC-liiton mestaruusvyötä. Ottelun voittaja nousisikin kiistattomasti nyrkkeilykuninkaaksi, sillä se hallitsisi silloin kaikkia neljän suurimman nyrkkeilyliiton mestaruuksia.

Kummallakin ottelijalla on kuitenkin jo seuraavat vastustajat selvillä, joten ottelun toteutuminen saa vielä odottaa. Joshua kohtaa omassa ottelussaan USA:n Jarrell Millerin. Wilder puolestaan ottaa mittaa Dominic Breazealesta. Hearn vakuuttaa, että Joshua on keskittynyt täysillä tulevaan otteluunsa.

– AJ:n täytyy kuitenkin ensin hoitaa Miller. Minun tehtäväni on pitää huoli siitä, että hän keskittyy siihen tehtävään kunnolla, Hearn rauhoittelee puheitaan Sky Sportsin mukaan.

Hearn ei kuitenkaan voi olla hehkuttamatta Wilderin ja Joshuan mahdollista kohtaamista.

– Se olisi ylivoimaisesti isoin ottelu nyrkkeilymaailmassa. En aio puhua siitä liikaa, sillä en halua tuoda pahaa onnea. Uskon kuitenkin, että on olemassa mahdollisuus, jotta ottelu saataisiin toteutumaan.

Mikäli Joshua ja Wilder hoitavat kumpikin oman ottelunsa kunnialla, saatetaan kaksikko nähdä vastakkain vielä tämän vuoden puolella.

– Selvästikään Wilderin ja Joshuan tiimien välit eivät ole parhaat mahdolliset. Kummatkin osapuolet haluavat kuitenkin tämän ottelun toteutuvan. Jos kiistaton ottelu toteutuu, se oteltaisiin marras- tai joulukuussa, Hearn toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat