Anthony Joshua iski suorat sanat pöytään – haluaa nyrkkeilymaailman jättiottelun

Nyrkkeilyn neljän eri lajiliiton mestaruusvöitä hallussaan pitävä Anthony Joshua ei kiertele: hän haluaa raskaan sarjan kiistattomaksi maailmanmestariksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Joshua haluaa otella WBC-liiton mestaria Tyson Furyä vastaan.

Kaksikosta Joshua palasi neljän liiton (IBF, IBO, WBA, WBO) mestariksi joulukuussa, kun hän voitti Andy Ruizin uusintaottelussa Saudi Arabiassa.

Fury puolestaan nappasi WBC-liiton vyön Deontay Wilderilta helmikuussa Las Vegasissa.

– Epäilemättä tappelu, minkä haluan, on Tyson Furyä vastaan. Hänellä on jotain, mitä haluan, Joshua totesi The Sunin haastattelussa.

Ennen mahdollista superottelua niin Joshualla kuin Furyllä on ohjelmassa omat kohtaamiset eri ottelijoiden kanssa. Joshuan oli tarkoitus kohdata Kubrat Pulev kesäkuun 20. päivänä. Kyseinen mittelö jouduttiin siirtämään myöhemmälle ajankohdalle koronaviruspandemian takia.

Furyn on tarkoitus kohdata Wilder uusintaottelussa joko tämän vuoden lopulla tai ensi vuoden alkuvaiheilla.

Vaikka Joshuan pitää puolustaa titteleitään Pulevia vastaan, ovat hänen ajatuksensa kiistattoman maailmanmestarin asemassa.

– Hän (Tyson) sanoo minusta kaiken näköistä, koko ajan. Hän on hieno persoona ja hän on tehnyt hienoja juttuja nyrkkeilyn saralla, mutta se kaikki loppuu, kun kohtaamme. Haluan hänen vyönsä. Se on tavoitteeni, Joshua ilmoitti.

Lue myös:

    Uusimmat