Anthony Joshuan seuraava vastustaja selviämässä – "Se kuulostaa erityiseltä"

Nyrkkeilyn raskaassa sarjassa neljää eri MM-titteliä hallitseva Anthony Joshuan seuraavaa vastustajaa on odotettu pitkään. Nyt seuraava haastaja saattaa ratketa jo hyvinkin pian.

Joshua nähtiin kehässä edellisen kerran syyskuussa, jolloin britti-iskijä puolusti onnistuneesti titteleitään Aleksandr Povetkinia vastaan. Joshua olisi halunnut kohdata WBC-liiton mestaruusvyötä hallitsevan Deontay Wilderin, mutta yhdysvaltalainen ottaa todennäköisesti yhteen Tyson Furyn kanssa uusintaottelussa.

Joshuan promoottori Eddie Hearn on tehnyt kovasti töitä löytääkseen Joshualle seuraavan vastustajan. Nyt vastustaja on erittäin suurella todennäköisyydellä löytynyt. Vastustajaksi on valikoitumassa yhdysvaltalainen Jared Miller.

– Emme ole vielä valmiita Jared Millerin kanssa. Neuvottelemme parhaillaan. Emme ole päässeet vielä sopimukseen, mutta tällä hetkellä ottelun mahdollisuus näyttää vahvalta, Hearn kommentoi Sky Sportsin mukaan.

Hearnin mukaan Joshua ja hänen tiiminsä eivät ole poissulkeneet mahdollisuutta otella New Yorkissa. Ajatus kuulostaa Hearnista kiehtovalta.

– New York ei ollut aluksi suunnitelmissamme, mutta mitä enemmän puhumme siitä ja Madison Square Gardenin kaltaisista upeista areenoista, se alkaa kuulostaa aika erityiseltä.

– Voisimme järjestää brittifaneille ikimuistoisen nyrkkeilyviikonlopun kesäkuussa, Hearn pohtii.

Yhtenä mahdollisena vastustajana on myös pyöritelty Joshuan maamiestä Dillian Whytea, mutta britti-iskijöiden välinen ottelu näyttää epätodennäköiseltä. Joka tapauksessa Joshuan tuleva vastustaja tullaan ilmoittamaan mahdollisimman pian.

– AJ haluaa tietää, mitä hän on tekemässä, joten toivottavasti voimme tämän viikon loppuun mennessä ilmoittaa hänen seuraavasta ottelustaan, Hearn toteaa toiveikkaasti.

Lue myös:

    Uusimmat