Anthony Joshua maailmanmestarien taistoon – sopimus sinettiä vaille valmis

Sopimus Anthony Joshuan ja Joseph Parkerin välisestä nyrkkeilyn raskaan sarjan MM-ottelusta on viimeistelyä vaille valmis, Parkerin promoottori David Higgins paljastaa ESPN:lle.

IBF-, IBO- ja WBA-liittoja hallitsevan Joshuan seuraavaa vastustajaa on odotettu vesi kielellä jo jonkin aikaa. Joshua nousi kehään edellisen kerran lokakuussa, kun hän voitti Carlos Takamin teknisellä tyrmäyksellä.

Nyt brittitähti on saamassa mahdollisuuden kasvattaa mestaruusvyökokoelmaansa, sillä vastustajaksi on nousemassa WBO-liittoa hallitseva Parker. Uusiseelantilaisen promoottori Higgins matkusti maanantaina Aucklandista Englantiin tapaamaan Joshuan edustajaa Eddie Hearnia.

– Säädämme sopimuksen viimeiset yksityiskohdat kuntoon, Higgins kommentoi ESPN:lle.

– En tekisi tällaista matkaa, jos sopimus ei olisi käytännössä varma. Tiedotamme asiasta viikon sisään. Kyse on enää muutamista pienistä yksityiskohdista.

 

Ottelu käydään todennäköisesti 31. maaliskuuta joko Englannissa tai Walesissa. Joshua on ottelun selvä vetonaula, sillä hän saa tuloista kaksi kolmannesta.

Joshua on voittanut kaikki uransa 20 ottelua tyrmäyksellä. Parkerin saldo on 24 voittoa, niistä 18 on tullut ennen täyttä aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat