MM-tittelit itselleen vallannut Anthony Joshua sai välittömästi kovan haasteen – nyrkkeilypomolta kova ukaasi seuraavasta vastustajasta

Anthony Joshua palasi nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestariksi päihittämällä Andy Ruiz juniorin lauantaina. Spekulaatiot Joshuan seuraavasta vastustajasta käynnistyivät välittömästi ottelun jälkeen.

Joshua otti komean revanssin Ruiz juniorista Saudi-Arabian Diriyahissa yksimielisellä tuomaripäätöksellä lauantaina, joten hän nappasi WBA-, IBF-, WBO ja IBO-liittojen MM-tittelit takaisin haltuunsa.

Taiston tauottua spekulaatiot Joshuan tulevasta vastustajasta lähtivät heti pyörimään villisti mediassa. WBO-liiton puheenjohtaja Paco Valcarcel kirjoitti Twitterissä, että WBO-liiton haastajan Oleksander Usykin on oteltava titteliottelussa 180 päivän sisällä. Kaksikon välinen ottelu ei ole Joshualle ongelma.

– 180 päivän sisällä? Aletaan rokkaamaan. Se ei ole ongelma, Joshua kommentoi Sky Sportsin mukaan.

Neljän MM-tittelivyön myötä Joshualla riittää haastajia ympäri maailman. Joshuan nyrkkeilypromoottori Eddie Hearnin mukaan listalla on lukuisia vaihtoehtoja myös Usykin lisäksi.

Kubrat Pulev on IBF-liiton pakollinen haastaja, Oleksandr Usyk on WBO-liiton pakollinen haastaja. Uskon hänen (Joshuan) haluavan ottaa nuo molemmat ottelut. Meidän täytyy puhua liittojen kanssa, ja katsoa kuka tulee ensin, Hearn povaa.

Pulevin ja Usykin lisäksi myös Tyson Fury ja WBC-liiton mestari Deontay Wilder ovat useampaan otteeseen uhonneet Joshualle. Kaksikko kohtaa toisensa uusintaottelussa ensi vuoden helmikuussa. Joshua ei myöskään halua sulkea Ruiz junioria pois laskuista, kun suunnitellaan brittimestarin tulevia otteluita.

– Olen otellut monia hienoja nimiä vastaan, ja olen päihittänyt hyviä nimiä myös, joten odotan innolla lisää haasteita. Andy on yhä sillä listalla, koska uskon meidän tekevän hyvää musiikkia. Hän on hyvä tanssipari, Joshua kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat