Tosiystävyys ei katso lajirajoja: Rusty-koira ystävystyi janoisen koalan kanssa – katso suloinen video epätavallisten kaverusten juomahetkestä!

Australian tulihelvetistä leviävien maailmanlopun menoa muistuttavien uutisten seasta löytyy myös hellyttäviä osoituksia siitä, kuinka jokainen voi auttaa hädässä olevaa iästä, sukupuolesta ja eläinlajista riippumatta.

Maailmalla levisi aiemmin video, jossa janoinen koala sai vettä ohi ajaneelta pyöräilijältä. Katso video tästä alta!

1:01

Etelä-Australiassa sijaitsevassa Adelaide Hillsissä asuva perhekoira Rusty näyttää esimerkillään, kuinka lähimmäisenrakkaus ei katso lajia.

Stonen perheen lemmikki on nimittäin ystävystynyt lähistöllä asuvan koalan kanssa, joka käy säännöllisesti sammuttamassa janoaan koiran juomakupilla.


Rusty-koiran ja koalan yhteisestä juomahetkestä ladattu video on saavuttanut suuren suosion sosiaalisessa mediassa. Facebookissa suloista, 8. tammikuuta ladattua, hyvänmielenvideota on katsottu jo huikeat yli 6,7 miljoonaa kertaa.

Kuumuus saa koalan koiran juomakupille

Videon ladannut Andrew Frost kirjoittaa päivityksessään, että koala käy juomassa naapureiden pihalla aina kun tulee hyvin kuuma.

Frostin mukaan Rusty ja koala ovat hyvin ystäviä, mikä on helppo uskoa jo koalan videolla saamien hellien nuolaisujen perusteella.

Videon on kuvannut Frostin naapureiden tytär Danielle Stone.

– Kyllä, maa palaa, ilmastonmuutos on totta ja monet poliitikot kiistävät todellisuuden, mutta on mukava postata jotain, joka saa hymyn huulille, Frost kirjoittaa saatesanoissaan.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja