Mudassa pyörivän pennun omistajan reaktio kertoo kaiken – koiravideosta hitti: "Olen katsonut sen noin 37 kertaa"

Näin vaatetat lemmikin pakkasella 6:10
Miten koira tulisi pukea kylmällä säällä? Katso vinkkejä videolta!

Hulvaton video mudassa pyörivästä koiranpennusta ja tämän omistajan reaktiosta on muodostunut viraaliksi Twitterissä. 

Sade- ja loskasää ei varmasti ole kenenkään koiranomistajan suosikkisää. Maa on kurainen, ja pahimmillaan sotku siirtyy sisälle asti. Koiralla voi kuitenkin olla eri mielipide säästä.

Sen todistaa pieni englanninbulldogginpentu Rose, josta kuvattu hulvaton video on muodostunut viraaliksi sosiaalisessa mediassa.

Twitter-käyttjä @sarahashlev jakoi tätinsä kuvaaman videon, jossa tallennetaan pienen koiran mutakylpy ja sen yllättävä käänne lopussa.

– Tätini hankki uuden koiranpennun ja lähetti meille tämän videon, ja uskon, että olen katsonut sen noin 37 kertaa, käyttäjä kirjoittaa Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla täti ensin nauresekelee Rosen mutakylvylle, ja kyselee, pitääkö hän mudasta ja yrittää houkutella koiraa pois. Lopulta pieni koira tuleekin sotkuisesta kylpemispaikastaan ylös, ja suuntaa pian avoinna olevaa ovea kohti.

Videon lopussa voi kuulla loistavasti, mikä on omistajan reaktio asiaan. Aiheesta kirjoittava ScaryMommy-sivusto vertaa huutoa klassiseen kauhuelokuvakiljaisuun.

Miljoonia katselukertoja kerännyt video sai jatkoa

Video on kerännyt Twitterissä jo liki 4 miljoonaa katselukertaa ja satoja tuhansia tykkäyksiä. Videota on kehuttu hulvattomaksi.

– Tapa, jolla hän huutaa, on mahtava, eräs kommentoi.

– Tämä sai minut kyyneliin, toinen kirjoittaa.

– Ensimmäiset 39 sekuntia ovat suloisia. Viimeinen sekunti on ylivoimainen, kolmas sanoo.

– Minulle ei ole koskaan elämässäni ole ollut enemmän halua elokuvan jatko-osaan, neljäs kertoo.

Hänen toiveisiinsa vastattiinkin nopeasti. Koiralle luodulle Twitter-kanavalle jaettiin video, jossa täti esittelee Rosen aikaansaamaa sotkua talossa. Mutaa on niin lattialla, kokolattiamatolla kuin verhoissakin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Twitter, ScaryMommy

Lue myös:

    Uusimmat