Tosirakkaus voitti: Poikaystävä ei hylännyt pahasti palanutta tyttöystäväänsä – "Hän on kaunis"

Neljä vuotta sitten Turia Pittin kehosta kaksi kolmasosaa paloi kohtalokkaassa tapaturmassa. Tragedia ei kuitenkaan lannistanut naista ja erottanut vuosia seurustellutta pariskuntaa – vakava onnettomuus vain vahvisti heidän suhdettaan.

He olivat kuin luodut toisilleen. Turia Pittin ja hänen sulhasensa Michael Hoskinin rakkaustarina alkoi jo koulunpenkiltä. Kuvankauniiksi kehuttu Turia ihastui komeaan miehenalkuun heidän ollessaan teini-ikäisiä. Miehen kerrotaan tienneen jo alusta alkaen, että Turia olisi se oikea.

Vuonna 2011 urheilullinen, mallin töitäkin tehnyt Turia Pitt osallistui 100 kilometrin pituiselle maratonille Länsi-Australiassa, Kimberlyssä. Traagiset tapahtumat saivat alkunsa, kun nuori nainen joutui viiden muun juoksijan kanssa keskelle pensaspaloa, eikä hän päässyt pakoon liekkejä. Pensaspalot ovat yleisiä Australiassa, ja ne ovat aiheuttaneet useina vuosina vakavaa tuhoa. Palon keskelle jääneen Turian kehosta noin 65 prosenttia paloi, mutta 25-vuotias nainen kuitenkin selvisi kuin ihmeen kaupalla.

Sairaalassa Turia Pitt vaivutettiin koomaan. Neljä hänen vasemman käden sormiaan paloi muodottomaksi ja oikean käden peukalo piti amputoida. Hänen nenänsä piti uusia kokonaan.

Selviytyminen palovammoista ei ollut helppoa: Pitt on käynyt tähän mennessä läpi sadat leikkaukset, mutta etenkin naisen kasvot ovat vieläkin pahojen palovammojen peitossa.

Poikaystävä ei kuitenkaan hylännyt pahasti palanutta ja kovia kokenutta puolisoaan, vaan jätti jopa työnsä voidakseen olla tyttöystävänsä tukena lääkäreiden kertoessa, ettei Pitt tulisi pärjäämään yksin. Hoskin toimi tuolloin poliisina.

Turia Pitt vietti kuukausia sairaalassa. Leikkauksia on tehty tähän mennessä yli 200 – ja luvassa on vielä uusia. Kaikkia arpia ja kosmeettisia vammoja ei pystytä kuitenkaan korjaamaan.

"Hän on kaunis"

Nyt, neljä vuotta myöhemmin tapahtuneesta, Michael Hoskin kosi tyttöystäväänsä timanttisormuksella, jonka hän oli ostanut jo silloin, kun nainen oli sairaalassa tehohoidossa.

”Hän tuo minussa parhaat puolet esiin ja en malta odottaa loppuelämäämme yhdessä”, vastikään kihlautunut Pitt kirjoittaa kuvapalvelu Instagramissa.

Michael puolestaan on kehunut vuolaasti tulevaa vaimoaan uskomattomaksi ja ennen kaikkea kauniiksi.

Turia Pitt toimii tätä nykyä puhujana ja harrastaa edelleen intohimoisesti urheilua – hän aloitti kävelemällä maratonit, ja toivoo jonain päivänä pystyvänsä taas juoksemaan kuten ennen. Nainen myös harrastaa seinäkiipeilyä, sukellusta ja muita urheilulajeja. Pitt kertoo, että hänen vanhempansa opettivat hänelle tahdonvoimaa ja uskoa siihen, että kaikki on mahdollista.

"Tulipalo teki minusta kiitollisemman jokaisesta päivästä", nainen kuvailee.

Turian mukaan onnettomuus muutti hänen elämänsä kokonaan, mutta suhde Hoskinin kanssa vain muuttui entistä syvällisemmäksi.

"Olen uskomattoman onnekas Michaelista. Hän rakastaa minua sellaisena kuin olen", Pitt kuvaili 60 minutes -ohjelman haastattelussa.

Lähteet: Daily Mail, Indiatimes.com, Instagram, Everything to Live For: The Inspirational Story of Turia Pitt

Lue myös:

    Uusimmat