Mainos

Rakkautta onnettomuuden keskellä – palomies kihlasi pelastamansa naisen

Keskellä katastrofia syntynyt rakkaustarina saa sinettinsä ensi syksynä, kun pariskunta sanoo toisilleen tahdon. 

Kun Roseann Sdoian jalka jouduttiin amputoimaan keväällä 2013 Bostonin maratonin pommi-iskujen seurauksena, rakkaus ei ollut ensimmäisenä hänen mielessään. Onneksi hänen äitinsä oli kuitenkin paikalla todistamassa suuren rakkaustarinan alkua.

Äiti huomasi välittömästi, että pelastaja ja hänen tyttärensä olisivat kuin luodut toisilleen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sairaalassa äitini yritti saattaa meitä yhteen. Hän sanoi: ”Näitkö palomiehen? Hän oli niin söpö.” Minä vastasin: ”Äiti, minä olen juuri räjähtänyt.”

Äiti oli kuitenkin oikeassa, sillä pian Sdoian ja hänen pelastajansa romanssi roihahti toden teolla. Nyt onnellinen pariskunta suunnittelee jo häitään.

"Jotkin asiat tapahtuvat syystä" 

Huhtikuussa 2013 pitkänmatkan juoksija Sdoia oli ylittämässä maratonin maaliviivaa, kun jossain hänen lähellään räjähti. Pelastaja Mike Materia antoi naiselle ensiapua ja kuljetti loukkaantuneen naisen sairaalaan.

– Kysyin häneltä, kuolenko. Ja hän kertoi minulle, että minä tulisin parantumaan, se olisi ainoastaan lihashaava, nainen kertoo hänen ja puolisonsa ensikohtaamisesta.

Materia palasi tervehtimään naista pari päivää myöhemmin sairaalaan, jossa hän teki välittömästi vaikutuksen naisen äitiin. Vielä tässä vaiheessa Sdoia ei ymmärtänyt miehen kiinnostavuutta, sillä hän kärsi edelleen kovista kivuista. Nainen kertoo käyttäytyneensä miestä kohtaan jopa tylysti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Nyt nauramme sille ja syytämme siitä morfiinia. Hän näki minut huonoimpana päivänäni, Sdoia kertoo.

Viikkojen kuluessa Sdoian ja hänen pelastajansa suhde syveni entisestään. Materia auttoi naista pääsemään jaloilleen niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ensimmäiselle treffeilleen pariskunta päätyi kaksi kuukautta iskun jälkeen. Nopeasti edennyt suhde sai sinettinsä viime kuussa Materian kosiessa puolisoaan. Nyt onnelinen pariskunta suunnittelee häitään ensi loka- tai marraskuulle.

– Minusta tuntuu, että jotkin asiat tapahtuvat syystä, Sdoia toteaa.

Lähde: NyPost 

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.