Mainos

Nainen selvisi tulipalosta, mutta menetti lapsensa – voimaantuu nyt meikkaamisen avulla

Ericka Martinez menetti tulipalossa kaiken. Nykyisin Martinez vetää avustussivustoa ja meikkiryhmää epäonnea elämässään kohdanneille naisille.

Vuonna 2013 Ericka Martinezin elämä muuttui pysyvästi. Martinezin kodissa syttyi tulipalo, kun hän oli nukkumassa lastensa Nathanielin, 5, Natalien, 4, ja viisikuisen Emilyn kanssa.

– Poikani herätti minut ja kertoi, että talo on tulessa. En voinut muut kuin juosta lasten kanssa ulos talosta. Sytyin tuleen avatessani ovea, ja kaksi vanhempaa lastani, jotka roikkuivat paidassani, syttyivät myös tuleen, nainen muistelee kammottavaa yötä The Sun -lehdelle.

Martinez selvisi palosta, mutta häntä täytyi pitää koomassa kuukausi vakavien palovammojen vuoksi. Herätessään hän sai kuulla, että Natalie ja Nathaniel olivat menehtyneet tulipalossa.


Myös aviomies hylkäsi

Martinez oli sairaalassa puoli vuotta, sillä 40 prosenttia hänen kehostaan oli palovammojen peitossa. Martinezin mies ei kestänyt tilannetta, ja lähti.

Lähestulkoon kaiken menettänyt Martinez oli pohjalla: hän uskoi epäonnistuneensa äitinä, ja lisäksi näyttävänsä hirviöltä.

– Menetin kaiken tulipalon sattuessa. Kotini, kaksi lastani, turvallisuudentunteeni, itsetuntoni, ja jälkikäteen mieheni, nainen muistaa.

– Pysyin pimeässä, en halunnut puhua kellekään ja aloin päästää irti elämästäni.

Pelastus saapui rohkaisevan sairaalahenkilökunnan muodossa. Heidän kannustuksestaan Martinez oppi uudelleen rakastamaan itseään.

– Muistan, miten hoitaja istui sängylläni ja sanoi, että tämä on toinen mahdollisuuteni elämässä, monet ihmiset eivät saa sellaista ja minun ei pitäisi olla itsekäs ja antaa tilaisuuden mennä. Minun piti elää lapseni vuoksi. Tajusin, että hän on oikeassa.

Martinezin paras ystävä pysyi hänen rinnallaan ja tuli käymään joka päivä myös silloin, kun Martinez oli koomassa. Nyt pari on kihloissa. Tulipalossa loukkaantunut pieni Emily toipui vammoistaan nopeasti. 

Päästyään sairaalasta Martinez lopetti meikkaamisen, koska tajusi, että arpien piilottamisen sijaan hänen täytyy oppia rakastamaan uutta kehoaan. Lopulta hän löysi ehostamisen ilon uudelleen.

Nykyisin Martinez vetää avustussivustoa ja meikkiryhmää epäonnea elämässään kohdanneille naisille. Hän on esimerkiksi lahjoittanut meikkejä naisille, joilla ei ole niihin varaa.

– He voivat sanoa, että inspiroin heitä, ja että he ihailevat minua, mutta nämä naiset ovat todellinen inspiraatio, joka sai minut lopettamaan uhriutumisen ja muuntumaan selviytyjäksi.

Poimi ihanat meikkivinkit:

1:04

2:26

Lähde: Caters News, The Sun 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.