Tosielämän rakkaustarina: Köyhä intialaismies pyöräili yli 3500 kilometriä ruotsalaisnaisen luokse

Ruotsalaisen Charlotte Von Schedvinin ja intialaisen PK Mahanandian rakkaustarina on kuin suoraan sadusta – mutta totisinta totta.

Charlotte Von Schedvin tapasi PK Mahanandian ensimmäistä kertaa Delhissä vuonna 1975. Tuolloin tarkoitus oli, että taiteilijana tunnettu PK maalaisi aatelissukuun kuuluneesta Charlotesta maalauksen. Tuolla hetkellä kukaan ei olisi uskonut, että tapaaminen johtaisi vielä neljä kuukautta kestäneeseen, 3600 kilometriä pitkään, kahdeksan valtion läpi kulkeneeseen pyöräilymatkaan, jonka PK teki tavatakseen Charloten uudelleen.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Ruotsalainen turisti ja intialaisopiskelija rakastuivat ensisilmäyksellä kohdattuaan toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 1975. Tuolloin PK kuului alhaisimpaan yhteiskuntaluokkaan, niin kutsuttuun dalit-kastiin, ja Charlotte oli sitä vastoin aatelissuvusta. Vuosikymmeniä sitten yhteiskuntaluokilla oli vielä niin voimakas vaikutus, että oli täysin odottamatonta, että kaksikko päätyisi viettämään loppuelämäänsä yhdessä.

Erilaisista taustoistaan huolimatta pariskunta vietti ensin Intiassa yhdessä kuukauden päivät. Lomansa päätteeksi Charlotten oli palattava takaisin kotikaupunkiinsa Ruotsin Borasiin. Tuolloin PK päätti, että hän aikoo mennä naimisiin rakastamansa naisen kanssa – hinnalla millä hyvänsä.

Välimatka ei ole rakkauden este

1970-luvulla lentojen hinnat kiikkuivat pilvissä, eikä lentoteitse Ruotsiin matkustaminen ollut köyhälle intialaiselle taiteilijana työskentelevälle opiskelijalle realistinen matkustusvaihtoehto. Tehtyään laskelmia PK tuli siihen lopputulokseen, että hänen olisi mahdollista hankkia pyörä, mikäli hän möisi kaikki taideteoksensa.

Toteutettuaan suunnitelmansa PK lähti Intiasta kohti Ruotsia pyörällään. Matkan aikana pariskunta piti yhteyttä kirjeitse. Kuukausia vieneellä matkalla PK yöpyi milloin missäkin: toisinaan beduiinien teltoissa, halvoissa hostelleissa tai taivasalla.

Lopulta PK todella saavutti uskomattomalta kuulostavan päämääränsä pelkästään pyörällä liikkuen ja saapui Ruotsiin. Tänä päivänä liki 40 vuotta naimisissa olleella pariskunnalla on kaksi lasta – ja mikä tärkeintä: he ovat yhä onnellisia yhdessä.

– Kun olin hänen kanssaan, tunsin ylettäväni taivaaseen saakka, PK toteaa.

Lähde: CNN 

Katso videolta, mitä lapset ajattelevat rakkaudesta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja