Tosielämän Grinch pilasi joulun ja varasti brittiperheen joululahjat: "Kuka voikaan alentua noin alas?"

Tosielämän Grinch pilasi joulun ja varasti perheen tilaamat joululahjat: ”Kuka voikaan alentua noin alas?” 0:29
Ovikellokamera tallensi Victorian perheen joulun pilanneen varkauden.

Victoria oli päättänyt hankkia kaikki joululahjat Black Friday -alennusten aikana. Joku kuitenkin varasti kaikki tilatut paketit hänen kotioveltaan.

Mirror ja useat brittimediat ovat uutisoineet epäonnisesta Victoria Beestä, 42, joka oli käyttänyt koko joululahjoihin varaamansa budjetin Black Friday -alennusten aikana. Lähetti oli ilmeisesti epähuomiossa jättänyt paketit Victorian ulko-ovelle, josta tuntematon ihminen oli anastanut kaiken mennessään.

Todisteena varkaudesta on vain ovikellokameran nauhoite ikävistä tapahtumista.

Varas on nimetty Isossa-Britanniaksi joulun varastaneeksi Grinchiksi. Varkaus tapahtui keskellä päivää Cheltenhamissa, Gloucestershiressa.

– Me kaikki ponnistelemme ja minäkin yritän venyttää pennosiani niin pitkälle kuin pystyn. En kuitenkaan ikinä voisi kuvitellakaan, että varastaisin toiselta, Victoria toteaa.

Victoria kertoo, että oli tilannut lapsilleen lahjoja sadoilla punnilla. Yksi alennuksista ostetuista lahjoista oli ollut kallis elektroninen opetusväline hänen kuulovammaiselle tyttärelleen. Tarkoitus oli ollut hankkia kaikki lahjat alennuksista kerralla ja ostoksiin oli hurahtanut koko joululahjabudjetti.

– Olin pistänyt kaikki munat yhteen koriin, Victoria summaa.

Varas oli todennäköisesti nainen

Victorialta ei heru sympatiaa varkaalle.

– Tiedän, että kaikilla on nyt vaikeaa, mutta kuka voikaan alentua noin alas? Victoria pohtii.

Alkuun hän kertoo olleensa surullinen ja järkyttynyt varkaudesta, mutta viikon mittaan tunteet ovat kääntyneet vihaksi.

– Hän varasti lasteni joulun. Hän on ultimaattinen Grinch. Onnistuin saamaan joitakin paketteja uudestaan lähetettyä, mutta monet suositut lasten lelut ovat jo loppu varastoista, Victoria kertoo.

Victoria todennäköisesti saa rahansa tilauksista takaisin, mutta se on hänelle laiha lohtu.

– Siinä vaiheessa, kun saan rahat takaisin, täytyy minun ostaa lahjat niiden alkuperäisellä hinnalla, enkä voi ostaa niitä enää, Victoria pohtii.

Ovikellokameran perusteella varas oli todennäköisesti nainen.

– Fakta, että se oli kaiken lisäksi vielä nainen, järkyttää minua hiukan enemmän. En tiedä, mikä siinä saa oloni vielä surkeammaksi, Victoria kertoo.

Lähetille risuja ruusujen sijaan

Mediahuomiolla Victoria toivoo, että nainen tajuaisi, että hän varasti joulun Victorian perheeltä.

– Olen todella tietoinen siitä, että ne olivat vain tavaroita. Joulun tarkoitus on ennen kaikkea viettää aikaa yhdessä, mutta ne olivat tavaroita ihmisille, joita rakastan, Victoria pohtii.

Hän on myös antanut ankaraa palautetta lähetille, joka jätti paketit Victorian ovelle kaikkien ohikulkijoiden nähtäville. Victorian mukaan lähetin olisi pitänyt yrittää pakettien toimitusta toisena ajankohtana, sen sijaan, että hän olisi jättänyt paketit ovelle oman onnensa nojaan.

Paikalliset viranomaiset ovat käynnistäneet tutkinnan Victorian tapauksesta.

Lähteet: Kameraone ja Mirror

Lue myös:

    Uusimmat