Täysin häpeilemätön myymälävaras tallentui valvontakameraan – "Meidän pitää ehkä hankkia vesipistooli"

Pohjois-Englannissa sijaitsevassa kaupassa käy säännöllisesti asiakas, joka ei maksa ostoksiaan. Stepheniksi nimetty lokki on erityisen mieltynyt sipseihin.

Lokit ovat tunnetusti melko röyhkeitä ollessaan nälkäisiä. Niitä eivät kosketa yhteiskunnan normit tai lait, vaan ruoka on ruokaa.

Pohjois-Yorkshiressa, Isossa Britanniassa sijaitseva Heron Foods -ruokakauppa on saanut kokea tämän jopa tilityksessään. Kaupassa nimittäin vierailee useasti päivässä häikäilemättömän nenäkäs lokki, jonka henkilökunta on nimennyt Stepheniksi, kirjoittaa Daily Mail.

Stephen on mieltynyt erityisesti pieniin sipsipusseihin, joita se ryösti erään päivän aikana jopa 18 kappaletta.

– Seuraavana päivä siirsimme sipsikasan muualle ja se tuli sisään katsellen ympärilleen ja pohtien, "mihin ne ovat menneet", myymäläpäällikkö Julie Scorer kertoo.

Sipsien jälkeen lokki siirtyi sämpylöihin ja kaurakakkusiin.

Siivekäs kleptomaani onkin Scorerin mukaan joka päiväinen vierailija myymälässä ja se jää istumaan kaupan eteen nokkimaan saaliitaan tyytyväisenä. 

– Stephenin silmällä pitäminen on jo osa-aikainen työ. Lokit ovat päivittäistä elämää täällä Fileyssa ja ne voivat olla pienoinen vaiva, mutta on hulvatonta, miten röyhkeä se on. Meidän pitää ehkä hankkia vesipistooli, Scorer toteaa.

Myymälässä pelätään tällä hetkellä, koska hyvin syöneen näköinen lokki tuo "ostoksille" myös lopun perheensä.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka sulavasti Stephen käyttää myymälää omana ruokavarastonaan.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat