Tosielämän Bridget Jones? Sinkkunaisen surullisen humoristiset joulutervehdykset keräävät sympatiapisteitä

Englantilainen sinkkunainen on lähettänyt joka vuosi perheelleen hieman erilaisen joulutervehdyksen. 

Bridget-nimellä netissä esiintyvän naisen humoristiset joulukortit keräävät naurua ja sympatiapisteitä maailmalla. Vaikka tarinan todenperäisyydestä ei ole varmuutta, se on herkullinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tarinan mukaan Bridget on ainoa viisilapsisen perheen jäsenistä, joka ei ole mennyt naimisiin ja saanut lapsia. Ajatus tilanteelle irvailevista joulukorteista sai alkunsa, kun hän jäi viimeisenä lapsena vanhempiensa joulutervehdykseen. Kuvassa perhe esitteli omia harrastuksiaan: äiti soitti viulua, isällä oli hauska hattu ja Bridget poseerasi viinilasin kanssa vihjaten harrastuksensa olevan nestemäistä laatua. Siitähän se sitten lähti.

Seuraavana vuonna Bridget lähetti oman korttinsa. Tuossa vuoden 2010 joulukortissa Bridget poseeraa pullosta hörppien, allekirjoituksena "Bridget, pelkkä Bridget". 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naisen vuosittaiset joulutervehdykset vuosivat nettiin, kun sukulaismies päätti lisätä ne Reddit-palveluun. 

Otokset ovat keränneet paljon huomiota ja sympatiapisteitä. Vuoden 2013 kortissa (pääkuva) toivotettiin jouluja tiukin sanoin: "tässä minulta v**un täydelliselle perheellenne". Uusimmassa kortissa Bridget poseeraa puolestaan tonttulakkipäisen kanan kanssa ja toivottaa: "Hyvää joulua minulta ja tältä kanalta!"

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja