Mainos

Äiti kirjoitti karut kuvaukset perheenjäsenistään perheen joulukorttiin – ainakin tämä on rehellistä!

Äidin kirjoittama joulukortti on kaikessa rehellisyydessään huvittava!

Elämme taas aikaa, jolloin postiluukusta alkaa kolahdella iloisia, hyvää joulua toivottavia joulukortteja. Tonttujen ja joulupukkien sijaan eräs äiti päätti lähettää perheelleen kortin, jollaisen lähettämisestä moni on taatusti unelmoinut.

Äiti Lisan kirjoittama kortti sisältää nimittäin rehellisen kuvauksen viisihenkisen perheen jokaisesta perheenjäsenestä, jotka kaikki toivottavat hyvää joulua kortin vastaanottajalle.

"Jostain kumman syystä edelleen naimisissa"

Perheen kolmevuotiasta poikaa äiti kuvailee pikkuvanhaksi ja todella ärsyttäväksi pojaksi, joka marisee jatkuvasti. Pojaksi, joka ei käy nukkumaan silloin kun käsketään, ja joka itkee aina, jos ei saa karkkia ruoan jälkeen.

– Meidän ylpeytemme ja ilomme lähde (ja syy juomisongelmaamme), Redditissä julkaistussa kortissa kerrotaan.

9-vuotiasta Hunteria äiti puolestaan kuvailee energiseksi ja yllättävän epäliikunnalliseksi lapseksi, joka viettää kaiken aikansa iPadilla, ja joka lausui tänä vuonna ensimmäisen kirosanansa. 18-vuotiaan Maddyn kerrotaan olevan tyttö, joka sai juuri potkut työpaikastaan työvuoroihin liittyvien ongelmien vuoksi, ja joka haluaa lopettaa koulunsa kesken tullakseen kuuluisaksi Insta-tähdeksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tom ja Lisa. Jostain kumman syystä edelleen naimisissa 41 vuoden jälkeen. Tom tunkee edelleen t-paitansa farkkuihinsa ja nostaa rahaa eläkesäästötililtämme ostaakseen kalastusveneen. Hänen golfkenkänsä ovat edelleen portaikossa, vaikka olen käskenyt häntä kolmesti viemään ne yläkertaan.

Ihmiset ovat rakastuneet tämän alunperin Redditissä jaetun kortin ideaan, ja eräs kommentoija kehuikin korttia parhaimmaksi joulukortiksi pitkään aikaa. Erään toisen kommentoijan mukaan kaikkien joulukorttien tulisi olla yhtä rehellisiä. Miten sinä suhtautuisit, jos tänä jouluna sinun postiluukustasi tipahtaisi yhtä rehellistä postia?

Lähde: ScaryMommy 

***

1:29

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja