Tässäpä haastetta muillekin: Miehen romanttinen teko sai naiset huokailemaan ihastuksesta

Miehet, ei paineita, mutta erään poikaystävän sydämellinen teko aiheuttaa sosiaalisessa mediassa ihastuneita huokauksia.

Söötin tempauksen kohteeksi pääsi tyttöystävä, Grace, joka twiittasi poikaystävänsä ihanuudesta kuvatodisteita somekansan iloksi. 

Grace oli vaatinut poikaystäväänsä lupaamaan, ettei tänä jouluna tuhlattaisi joululahjoihin kovia summia. Lupauksen vuoksi ei olekaan ihme, että nainen oli enemmän kuin hämmentynyt palattuaan lomalta kotiin jouluiseen näkymään. 

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensin Grace törmäsi muistilappuun, jossa poikaystävä kertoo tietävänsä, ettei lahjoihin saanut tuhlata, mutta huomauttaa, että nyt on joulunaika! "Hyvää aikaista joulua", poikaystävä toivottaa.

Viestin jälkeen Gracea odotti jouluinen näkymä: jouluvalot ja sängyn täydeltä lahjoja. Sängyllä naista odotti nimittäin 12 paria pörröisiä sukkia, lämmin viltti ja joukko suklaaherkkuja.

"Nämä sukat ovat niihin hetkiin, kun jalkasi ovat kylmät, enkä ole paikalla laittamassa niitä omieni alle", mies kirjoittaa lahjojen viereen jätetyssä viestissään.

Gracen twiitistä on tykätty ja sitä on jaettu tuhansia kertoja. Nainen kertoo, että poikaystävä tiesi, että hänen on aina kylmä, ja että hän Grace rakastaa jouluvaloja. Monet naiset ovatkin tägänneet kumppaninsa Twitterissä kehottaen heitä ottamaan oppia tästä yltiöromanttisesta teosta.

Lähteet: Someecards, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat