Mainos

Menetti vaimonsa yli vuosi sitten – vanhus yllätti pienen lapsen äidin lelukaupassa

Tuntematon mies antoi pienelle tytölle joululahjan liikuttavasta syystä.

Spotted Yorkshire -sivusto julkaisee lukijoidensa lähettämiä kuvia ja videoita. Eräs lämpimästä kohtaamisesta kertova Facebook-kuvapari kerää ihastusta. Kuvapari on otsikoitu vain tekstillä "uskomatonta".

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kuvan lähettäjä oli kaupassa sisarensa ja nelikuisen tyttärensä kanssa, kun heitä lähestyi tuntematon mies.

– Tämä herrasmies alkoi hössöttää tyttärestäni. Hymyilimme ja keskustelimme kohteliaasti. Kävelimme pidemmälle joululahjaosastolle, missä mies seisoi ja ojensi kättään, jossa oli hieman rahaa, ja osoitti Disney-teddykarhuja ja halusi ostaa tyttärelleni yhden, kuvan lähettäjä kertoo.

– Kieltäydyin tästä avokätisestä tarjouksesta nopeasti, mutta hän vaatimalla vaati ja kertoi, että on menettänyt vaimonsa 18 kuukautta sitten ja vaimo rakasti Mikki Hiirtä. Hän jatkoi sanoen, ettei hänellä ole omaa perhettä, ja hän haluaisi vain ostaa joululahjan jollekulle. Joten annoimme hänen ostaa Minni Hiiren tytölle. Sydämeni on tänään todellakin täynnä rakkautta. Tämä mies pelasti päiväni ja tämä on joulutarina, jota tulen kertomaan tyttärelleni joka vuosi, kun hän kysyy, mistä joulussa on kyse. Mikä uskomaton mies!

Myös Love What Matters -sivusto on jakanut otokset Facebookissa, ja ne ovat keränneet kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Naiselle ehdotetaankin, että yksinäisen miehen voisi kutsua perheen kanssa joulupäivälliselle. Moni on tarjoutunut adoptoimaan kyseisen herrasmiehen omaan perheeseensä ja joulupöytäänsä!

***


Lähde: Facebook

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.