Tosi-tv-tähden "muoviset kasvot" joutuivat arvostelun kohteeksi televisiossa – täräytti nyt tulenkatkuisen viestin takaisin

2:32
Mitä mieltä helsinkiläiset ovat pistoshoidoista? Kari ihmettelee: "Miksi ihmeessä myrkkyä täytyy laittaa?"

Charlotte Crosby on joutunut kamppailemaan henkilökohtaisten ulkonäkopaindeidensa kanssa keskellä valokeilaa. 

Suositusta Geordie Shore -tositelevisio-ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut Charlotte Crosby, 31, joutui otsikoihin, kun tohtori Sabrina Shah-Desai kommentoi suorasukaisin sanakääntein tähden kauneustoimenpiteitä uutuusdokumentissa.

Tohtori epäili tähden sokaistuneen muoviseksi muuttuneelle ulkonäölleen, sillä hänen ystäväpiirissään kauneuskirurgia on normaalia. Sabrina arvioi, että tähti on hassannut rahaa kauneusleikkauksiin ja täyteaineisiin peräti 23 000 euroa.

Sanavalmis Charlotte ei mennyt hiljaiseksi, vaan kertoi mielipiteensä Celebrities - What Happened To Your Face - Charlotte Crosby -dokumentista. Hän julkaisi Instagram-tililleen pitkän lausunnon, joka on osoitettu brittiläiselle Channel 5 -kanavalle, sekä Crakit productionsille.

Charlotte ei voi uskoa, että joutuu vielä vuonna 2021 ottaa kantaa tällaiseen aiheeseen.

– Vuonna 2021 johtava kanava ja tuotantoyhtiö Britanniassa uskovat olevan hyvä juttu, kun käytetään lähetysaikaa ruotimalla toisen ulkoista olemusta, hän kirjoittaa Instagram-julkaisuun

– Olen tietoinen, kuinka moni näki sen. Moni sammutti lähetyksen ja valittivat siitä. Monet heistä eivät olleet edes fanejani. Vain hyvät ihmiset tietävät mikä on oikein ja mikä väärin. Kiitos siitä, ja lukuisista tukevista ja rakastavista viesteistä.

Ulkonäköpaineet valokeilassa 

Charlotte korostaa ymmärtävänsä julkisuuden varjopuolen, muttei ymmärrä sitä, kun mennään henkilökohtaisuuksiin.

– Olen tietoinen, että olen laittanut itseni ja kasvoni julkisuuteen. Televisio on antanut minulle ja perheelleni elämän, josta emme olisi voineet unelmoidakaan. Nautin siitä ja olen erittäin kiitollinen.

–Olen joutunut taistelemaan kuitenkin julkisesti ulkonäköni kanssa. Olen joutunut käsittelemään valokeilassa henkilökohtaisia traumojani ja itseluottamusongelmia.  

Charlotte kirjoittaa, kuinka pelkällä googlauksella tai hänen Instagram-sivuaan katsoessa voi huomata, kuinka paljon häntä trollataan. Siitä huolimatta hän on pystynyt keskittymään positiivisiin asioihin.

– Olen oppinut sivuuttamaan vihan, keskittymään positiivisiin ja työstämällä rakkautta itseäni kohtaan. Se on prosessi, se vie aikaa, vaatii myötätuntoa ja niin henkilökohtaista kuin ammatillista tukea.

Haitallista mielenterveydelle

Charlotte on pöyristynyt siitä, kuinka asiantuntijat arvostelivat dokumentissa hänen ”muovisia kasvojaan” sekä keskustelivat hänen painonsa vaihtelusta kuvien kera. Lisäksi he olivat hänen mukaansa ottaneet esille pahimmat trolliviestit 5-6 -vuoden ajalta.

Charlotte sai tietää dokumentista agenttinsa kautta maaliskuussa 2020.

–  Agentti kuvaili tuotantoyhtiölle, kuinka moraalitonta ja tunteetonta sen tekeminen olisi, erityisesti se, kuinka se voi vaikuttaa mielenterveyteeni.

Charlotten mukaan tuotantoyhtiö ei ollut reagoinut millään tavalla, vaan agentti oli otettu pois ohjelmaa koskevasta sähköpostikeskustelusta.

Tähti oli saanut tietää dokumentista agenttinsa kanssa vasta tällä viikolla, kun he olivat nähneet ohjelmatiedot.

Charlotte toivoo, että tuotanto- ja televisioyhtiö kantaisivat vastuun.

– Jotta selviät trollien kanssa, jätät ne huomiotta tai blokkaat ne. Mutta minkälainen yhteiskunta me olemme, kun ne trollit päästetään televisiokanavalle?

Mitä mieltä helsinkiläiset ovat pistoshoidoista? Kari täräytti suorat sanat, katso videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja