Tosi-tv-kaunottaren rajusti muuttunut ulkonäkö puhuttaa taas – lääkäriltä tyly arvio: "Kasvot eivät näytä enää kauniilta"

Geordie Shore -tähti Charlotte Crosbyn ulkonäkö on muuttunut melkoisesti. Nyt tiukan arvion muutoksesta antaa lääkäri.

Sunderlandista kotoisin oleva Charlotte Crosby ponnahti julkkikseksi kuin yhdessä yössä, kun hän päätyi kymmenen vuotta sitten mukaan Geordie Shore -ohjelmaan. Tuohon aikaan vain 20-vuotias Crosby herätti katsojissa hilpeyttä häpeilemättömällä käytöksellään ja sai monien sympatiat puolelleen, kun ihastus Geordie-kollega Gaz Beadlen kanssa ei saanut vastakaikua.

Charlotte jätti Geordie Shoren oltuaan mukana yli kymmenellä tuotantokaudella. Hänen ulkonäkönsä alkoi muuttua jo sinä aikana, kun hän oli mukana ohjelmassa. Hän ei kuitenkaan ole koskaan myöskään salaillut kauneusoperaatioitaan: Gerodie Shore -talossa hän kertoi avoimesti muun muassa käyneensä nenäleikkauksessa. Crosby ei kuitenkaan ole lopettanut ulkonäkönsä muokkaamista siihen, kun hän jätti ohjelman.

Brittilehti Mirror kertoo, että 30-vuotiaan tosi-tv-tähden rajusti muuttunutta ulkonäköä ruoditaan nyt televisio-ohjelmassa, jossa aiheena ovat julkkisten kasvoille tehdyt kauneusleikkaukset. Mirrorin mukaan arvionsa Crosbyn kasvoille tehdyistä toimenpiteistä antaa varsin suorasukaiseen tyyliin tohtori Sabrina Shah-Desai, joka analysoi muutosta muiden asiantuntijoiden kanssa. 

Tohtori sanoo, että Crosby on sokaistunut muoviseksi muuttuneelle ulkonäölleen, sillä hänen ystäväpiirissään kauneuskirurgia on hyväksyttävää ja tavanomaista. Hän arvioi, että Crosby on käyttänyt kauneusleikkauksiin ja täyteaineisiin yli 20 000 puntaa, eli noin 23 000 euroa.

– Hänestä näkee selvästi, että hänelle on laitettu täyteaineita. Hyvin toteutetut toimenpiteet eivät näy selvästi, kun taas huonosti tehdyt huomaa heti, Shah-Desai sanoo.

– On selvästi nähtävissä, että hänen huuliaan on täytetty liikaa. Myös poskipäät ovat liian suuret, melkein kuin golfpallot. Se näyttää varsin epäluonnolliselta.

Tohtori arvioi Mirrorin mukaan, että Crosby on vielä sen verran nuori, että hän voisi poistaa osan täyteaineista ja hänen ihonsa palautuisi vielä huonosti toteutetuista kauneusoperaatioista.

– Ei klinikoilla kerrota, että toimenpiteet ovat menneet liian pitkälle. Lisäksi heillä on kaveripiiri, joka ajattelee, että operaatioissa käyminen on hyväksyttävää ja siksi moni turtuu täyteaineille. Kasvot eivät näytä enää kauniilta, vaan hyvin muovisilta, Shah-Desai pohtii syitä Crosbyn ja muiden tosi-tv-tähtien toiminnan taustalla.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja