Mainos

Törkeä äiti haukkui ”likaiseksi prätkäjätkäksi” – mieheltä ihastuttava vastaus

Luc Perreault on isokokoinen, tatuoitu ja kalju motoristi. Jotkut ihmiset eivät kuitenkaan tunnu ymmärtävän, ettei heidän pelottavana pitämänsä ulkokuori todellisuudessa kerro mitään.

Kun Luc Perreault pysähtyi kanadalaiseen kahvilaan muutama vuosi sitten, hän ei odottanut joutuvansa ilkeiden sanojen kohteeksi, kertoo Inspire more -sivusto. Perreault on isokokoinen, kalju motoristi, mutta luonteeltaan lempeä. Matkalla kahville hän ohitti pienen tytön ja tämän äidin jalkakäytävällä. Tyttö tuli Perreault'n luo ja tervehti tätä.

Perreault tervehti takaisin. Samassa lapsen äiti kiskaisi tytön pois ja totesi "me emme puhu likaisille prätkäjätkille". Tilanteessa häkeltynyt Perreault kirjoitti kokemuksestaan Facebookiin päivityksen, jota jaetaan edelleen.

– Kyllä, olen iso, 127-kiloinen mies, jolla on moottoripyöriä ja joka on täynnä tatuointeja, olen hitsari, kovaääninen, juon olutta, kiroilen ja näytän siltä, että syön sielusi, jos katsot minua väärin. Se, mitä et tiedä, on, että olen ollut onnellisesti naimisissa 11 vuotta, lapseni kutsuvat minua isiksi, olen valmistunut korkeakoulusta, äitini on minusta ylpeä ja kertoo kaikille, miten onnekas on, kun hänellä on näin ihana poika, Perreault kirjoittaa.

Hän lisää, että hänen veljen- ja siskontyttärensä rakastavat enoaan. Hän kertoo, että itki enemmän kuin tyttärensä, kun tämän käsi murtui.

– Luen kirjoja, autan ihmisiä, teen kaikkeni kiittääkseni sotaveteraaneja ja jopa itkin Armageddon-elokuvaa katsoessani... Joten ensi kerralla, kun hymyilen ja sanon "hei" pikkutytöllesi ja sinä nappaat hänet ja sanot "ei, ei, kulta, me emme puhu likaisille prätkäjätkille", muista, että vaikka loukkasit tunteitani, tämä "likainen motoristi" olisi ensimmäinen ihminen, joka juoksisi palavaan taloosi pelastamaan pienen tyttäresi kultakalan, jotta hän ei olisi surullinen.

Miehen kirjoitusta on jaettu tuhansia kertoja. Hän on saanut kauniita kannustuskommentteja, joissa naisen asennetta ihmetellään.


***

7:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.