Tuttava ihmetteli tytärtä, joka "tapailee mustaa poikaa" – äiti pani jauhot suuhun

1:29
Tämä äiti joutui lentokentällä todistamaan, että erivärinen poika on todella hänen

Heather sai tuttavaltaan ihmettelevän viestin tyttärensä poikaystävää koskien. Nainen päätti panna arvostelijoille jauhot suuhun.

Kun Heather Boyerin tytär vaihtoi profiilikuvansa sosiaalisessa mediassa, Heatherin puhelin piippasi. Syynä oli tyttären kuva: siinä kun esiintyi tämän poikaystävä.

– Noin viiden minuutin kuluttua sain tekstarin: "En tiennyt, että hän tapailee mustaa poikaa, tiesitkö sinä?" Heather kuvailee Facebookissa.

"Kyllä, itse asiassa tiesin, mutta..."

Heather mietti vastaustaan koko päivän. Hän päätti lopulta, ettei lähetä sitä kysyjälle henkilökohtaisesti, vaan jakaa tiedon samalla kaikille muillekin.

– Kyllä, itse asiassa tiesin, mutta pojan ihonväri ei määritä sitä, kuka hän on. Sen määrittää, miten hän kohtelee tytärtäni. Näen tyttäreni deittailevan poikaa, joka tulee kotiini ja kohtelee minua pelkällä kunnioituksella (se on minulle iso asia), Heather sanoo.

Heather puhuu pojan kanssa urheilusta; poika on hyvätapainen ja hyvästelee aina lähtiessään. Hän on Heatherin tyttärelle kiltti ja lempeä: he käyvät yhdessä treffeillä tai urheilutapahtumissa ja sunnuntaisin kirkossa, eivät juhlimassa yökerhoissa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Poika ei lyö tytärtäni, ei kiroa..."

– Poika ei lyö tytärtäni, ei kiroa häntä, valehtele hänelle tai saa häntä itkemään, Heather kuvaa ja sanoo, ettei vaihtaisi poikaystävää mistään hinnasta.

Heatherille tärkeintä on, että poika rakastaa hänen tytärtään ja kohtelee tätä upeasti.

– Sellaista minulla ei koskaan ollut elämässäni, ja olen onnellinen, että tyttärelläni on.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja