Mainos

Top Chef Suomi: Katso tämän viikon herkullinen voittajaresepti!

Tällä viikolla Top Chef -kandidaatit ottivat toisistaan mittaa pallogrillien äärellä. Voittajan kruunun nappasi Teemu, joka onnistui loihtimaan täydelliset lisukkeet täydellisesti kypsennetylle lihalle.

Nappaa resepti talteen tulevan kesän grillikautta varten!

"Top Sef-fellingi grillist"

1,5 kg entrecôtea

Leikkaa kullekin 160 kg pihvi. Mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa noin 2 min per puoli. Anna vetäytyä noin 10 min ennen tarjoilua.

"Perunii"

1 kg perunoita
suolaa
pippuria
100 g voita
1 pnt kevätsipuleita

Paista perunat raakoina kypsiksi pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja kevätsipulirenkailla. Lisää lopuksi voisula ja tarjoile heti.

"Tasala vilkum –bbq-soosi"

300 g pekonia
100 g tomaattimurskaa
2 dl punaviinietikkaa
1,5 l lihalientä
2 kpl shalottisipuleita
2 kpl solo-valkosipuleita

Paista pekonit kasarissa rapeiksi. Lisää etikka, sipulit ja tomaattimurska. Redusoi puoleen ja lisää liemi. Jatka redusointia, kunnes jäljellä on puolet. Tarkista maku ja tarjoile.

Kaalipekonipaistos

1 kpl kevätkaali
300 g pekonia

Paista pekoni rapeaksi. Lisää suikaloitu kaali ja hauduta kypsäksi. Mausta suolalla ja tarjoile.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.