Top Chef Suomi: Katso tämän viikon herkullinen voittajaresepti!

Tällä viikolla Top Chef -kandidaatit ottivat toisistaan mittaa pallogrillien äärellä. Voittajan kruunun nappasi Teemu, joka onnistui loihtimaan täydelliset lisukkeet täydellisesti kypsennetylle lihalle.

Nappaa resepti talteen tulevan kesän grillikautta varten!

"Top Sef-fellingi grillist"

1,5 kg entrecôtea

Leikkaa kullekin 160 kg pihvi. Mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa noin 2 min per puoli. Anna vetäytyä noin 10 min ennen tarjoilua.

"Perunii"

1 kg perunoita
suolaa
pippuria
100 g voita
1 pnt kevätsipuleita

Paista perunat raakoina kypsiksi pannulla. Mausta suolalla, pippurilla ja kevätsipulirenkailla. Lisää lopuksi voisula ja tarjoile heti.

"Tasala vilkum –bbq-soosi"

300 g pekonia
100 g tomaattimurskaa
2 dl punaviinietikkaa
1,5 l lihalientä
2 kpl shalottisipuleita
2 kpl solo-valkosipuleita

Paista pekonit kasarissa rapeiksi. Lisää etikka, sipulit ja tomaattimurska. Redusoi puoleen ja lisää liemi. Jatka redusointia, kunnes jäljellä on puolet. Tarkista maku ja tarjoile.

Kaalipekonipaistos

1 kpl kevätkaali
300 g pekonia

Paista pekoni rapeaksi. Lisää suikaloitu kaali ja hauduta kypsäksi. Mausta suolalla ja tarjoile.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat