TOP 10: Kesän kuumimmat tyylivinkit – noudata näitä

Oikeilla neuvoilla yksinkertaistakin asukokonaisuutta voi piristää onnistuneesti. Poimi kesän trendien ehdoilla kootut tyylivinkit kesän rientoihin ja piristä asukokonaisuuksiasi pienellä vaivalla!

Kokeile tyttömäistä pitsitoppia

Pitsi ei ole tänä päivänä sopiva materiaali pelkästään juhliin, vaan näyttäviä pitsitoppeja voi yhdistellä myös rennompien vaatekappaleiden kanssa. Kokeile kesällä yhdistää tyttömäisen pitsitopin kanssa esimerkiksi maskuliininen nahkatakki.

Älä aliarvioi T-paidan viehätysvoimaa

T-paitoja ei kannata suinkaan aliarvioida tänä kesänä, sillä arkisenkin paidan saa näyttäytymään parhaimmillaan aivan uudessa valossa. Valitse rohkeasti yllesi väljä T-paita ja päästä mielikuvituksesi valloilleen miettiessäsi kesäistä asuyhdistelmää.

Poikkea rutiineissasi aurinkolasien kohdalla

Tänä kesänä tarjolla on valtavasti erilaisia aurinkolasimalleja ja nyt onkin mitä parhain tilaisuus kokeilla jotain aivan uutta aurinkolasirintamalla. Jätä suosikkilasisi vaihteeksi kotiin ja koita ylläsi aivan vierasta aurinkolasimallia – voit yllättää itsesi positiivisesti.

Älä pelkää paljastaa pintaa

Lyhyet crop-topit ovat yksi kesän kuumimmista trendeistä. Tarjolla on nyt paljon erilaisia lyhyitä toppeja ja niitä kannattaa rohkeasti kokeilla. On hyvä pitää mielessä, että korkea alaosa antaa crop-topin kanssa paljon anteeksi, jos rantakuntoon on vielä matkaa.

Panosta räikeisiin yksityiskohtiin

Kirkkaat värit kuuluvat kesäasuihin ja värien kanssa varovaisenkin kannattaa piristää rohkeasti asua kirkkailla asusteilla. Jo pieni yksityiskohta tuo kaivattua säväystä asukokonaisuuksiin.

Kokeile farkkuhaalareita

Farkkuhaalarit eivät ole enää vain lapsia varten – vaikka ne kovin käytännöllisiä ovatkin. Valitse kuitenkin yllesi farkkuhaalarit, jotka istuvat erityisen hyvin.

Sonnustaudu rohkeasti valkoiseen

Valkoinen on ehdoton kesäväri, eikä sen käyttöä kannata suinkaan vältellä ainoastaan likaantumisen vuoksi. Tänä kesänä valkoinen on erityisen trendikäs väri niin arkena kuin juhlana.

Valitse yllesi muitakin kuin farkkushortseja

Shortsien klassikoiden eli farkkushortsien rinnalle kauppoihin on ilmestynyt paljon tyttömäisiä ja tyylikkäitä shortseja. Laajenna farkkuvarastoasi tyttömäisillä shortseilla!

Löytyykö kaapistasi valkoinen kauluspaita?

Syytä olisi! Klassikkovaatekappale pelastaa asun kuin asun ja valkoinen väri imartelee kauniisti päivettynyttä ihoa kesäaikaan.

Älä unohda bootsejasi

Talveksi ostetut nahkasaappaat täydentävät upeasti tyttömäisen asukokonaisuuden myös viileämpinä kesäpäivinä. Yhdistä feminiiniseen asukokonaisuuteen maskuliiniset bootsit.

Lue myös:

    Uusimmat