TOP 10: Julkkisten varjelluimmat kauneussalaisuudet

Punaisten mattojen konkarit, superjulkkikset, eivät ole täydellisiä, vaikka siltä usein ikuistettuna näyttävätkin. Kauneusvinkit paljastaa tähtien varjelluimmat kauneuskikat!

Angelina Jolie, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Jessica Alba, Uma Thurman... Näitä naisia yhdistää jokin muukin kuin nimekkäänä näyttelijättärenä työskenteleminen. Kaikki heistä ovat punaisten mattojen vakiokasvoja – ja aina yhtä upean näköisiä.

Tähdetkään eivät kuitenkaan ole syntyneet täydellisiksi, vaan joutuvat luottamaan pieniin tehokeinoihin uskomatonta figuuria tai virheetöntä ulkonäköä rakentaessaan. Tässä tulee kymmenen varjelluinta julkkisten kauneussalaisuutta – ota opiksesi!

1. Kureliivit. Uskotko, että ainoastaan isoäitisi ikäluokka luottaa kiristäviin, litistäviin, kohottaviin ja paketoiviin ihmealusvaatteisiin? Pyh! Miltei jokainen alusvaatteita kaupitteleva taho tarjoaa nykyään myös jonkinlaisia kureliivejä. Hollywoodissa jopa miehet luottavat keskivartaloa kokoon kursiviin alusvaatteisiin.

2. Hiuslisäkkeet. Näyttelijätär, joka ajoi juuri suurta roolia varten päänsä kaljuksi, esiintyy vain vuosi episodin jälkeen pidemmissä kutreissa kuin omat, vuosia hautomasi! Miten ihmeessä hän onnistui?

Hiuslisäkkeitä saa nykyään kaikissa pituuksissa, laaduissa ja väreissä, ja miltei jokaisesta kampaamosta löytyy asiaan paneutunut ihminen. Jos olet näppärä sormistasi, saat itse upean hetkellisen pidennyksen aikaiseksi vaikkapa klipsipidennyksillä.

3. Itseruskettavat. Vaikka tähdet talvehtivatkin tropiikissa, moni heistä tiedostaa auringon haittavaikutukset, ja haluaa varjella kasvoja ja hipiäänsä niiltä. Ruskettunut iho on välitön tehopotku upeampaan ulkonäköön – oikein levitettynä. Muista välttää myös oranssia "lookia"!

4. Näyttävät korut. Jokaisesta meistä löytyy epätäydellisiä kohtia vartalosta tai ulkonäöstä, mutta kuka niihin kiinnittää huomiota, jos näkyvillä on jotain upeampaakin: erikoinen design-koru tai näyttävät timantit! Korut ovat täydellinen harhautuskeino ilkeille katseille.


5. Vesi. Elämän eliksiiri ja upean ulkonäön kulmakivi. Päivää ennen suurta näyttäytymistapahtumaa tähdet juovat paljon vettä, joskus myös karpalo- tai sitruunamehua. Oikea nestetasapaino saa ihosi näyttämään täyteläiseltä ja hehkuvalta. Älä kuitenkaan litki nesteitä viimeiseen hetkeen asti, jottet joudu viettää odottamissasi juhlissa liian paljon aikaa naistenhuoneessa...

6. Tuuheuttava mascara. Musta, tuuheuttava mascara ripsiin oikein levitettynä saa silmäsi näyttämään nuorekkaammilta.

7. Väritä harmaat hiukset piiloon. Jos hiuksesi tyvi on alkanut harmaantua, saat ne kätevästi peittoon ohuella mascaralla. Jos päästäsi pistää kuitenkin esille yksittäinen pidempi harmaa hius, saat väritettyä ne piiloon omaa hiustensävyäsi vastaavalla tussilla. Ole kuitenkin varovainen, ettet värjää päänahkaasi!


8. Täydelliset kulmakarvat. Tähdetkään eivät onnistu aina nyppimään kaikkia kulmakarvamuodon ulkopuolelle eksyneitä karvoja pois. Täydellisiä kuvia varten kulmakarvojenkin on kuitenkin oltava täydelliset. Eksyneet karvat saa piiloon vaalealla rajauskynällä ja kevyellä kuivalla ripsiväriharjalla suoritettavalla häivytysoperaatiolla.

9. Hakaneulat. Hakaneuloja miljonäärillä? Kyllä vain! Puku, joka oli täydellinen vielä viimeisessä sovituksessa, saattaa seuraavan kerran päälle pantaessa pussittaa tai roikkua jostakin. Pienillä hakaneuloilla tehtävät räätälöinnit pelastavat asun taas istuvaksi ja kantajaansa imartelevaksi.

10. Musta. Musta vaatetus saa kenet tahansa näyttämään hoikemmalta ja korostaa mitä tahansa muuta samanaikaisesti päälle puettua väriä.

Bonusvinkki: Hymy ei jätä ketään pulaan! Muista siis hymyillä, sillä se on kaunein asusteesi.


Kuvat: Getty Images, Splash

Lähde:Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja