Toni Nieminen erosi kihlatustaan: Johannaa on tästä turha syyttää

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen on eronnut kihlatustaan.

Entisen mäkihyppääjän, ravivalmentajana nykyään toimivan Toni Niemisen suhde-elämässä on eletty myrskyisiä aikoja. Niemisen pitkä avioliitto Veera Niemisen kanssa päättyi viime vuoden lokakuussa ja pari haki avioeroa marraskuussa.

Nieminen löysi vauhdilla rinnalleen uuden rakkaan ja jo joulukuussa Toni kertoi suhteestaan julkisuudessa. Toni ja Johanna eivät aikailleet suhteessa, vaan pari kihlautui kesäkuussa. Toni Niemisellä on kymmenen vuotta kestäneestä liitostaan Veeran kanssa 6- ja 8-vuotiaat tyttäret. Johannalla puolestaan on 4-vuotias tyttö.

Maanantaina Toni kertoi Iltalehdelle hänen ja Johannan suhteen kariutuneen. MTV.fin tavoittama Nieminen myönsi eron olevan varsin tuore uutinen.

– Eiväthän tällaiset asiat koskaan kivoja ole, mutta eipä sille nyt mitään voi. Kurja juttu kaikkien kannalta, eikä kukaan tällaista toivonut, mutta näillä mennään, Nieminen kommentoi.

Niemisen mukaan päätös erosta oli yhteinen. Sen tarkemmin hän ei halua eron syitä eritellä.

– Olemme molemmat pettyneitä ja kyllä me yritimme kaikkemme. Ei olisi reilua Johanna kohtaan ruotia syitä sen enempää. Johannaa on turha tästä syyttää.

Viime aikoina  7 päivää -lehti on uutisoinut Niemisen viihtyneen juhlatuulella Lapissa. Hänen seurueessaan on nähty myös kauniita naisia, mutta Nieminen vakuuttaa eron olevan kahden kauppa.

– Ei tähän eroon liity kolmansia osapuolia, vaan kyseessä on ihan kahden aikuisen ihmisen välinen juttu. Minun koukerot nyt vain ovat olleet niin paljon esillä, että hämmentäjiä riittää.  Aina sitä voisi asioita miettiä ja etsiä syypäitä, mutta kuka siinä voittaa.

Yhdessä Tampereella eläneellä parilla on edessä asumiskuvioiden miettiminen. Erosta huolimatta Nieminen katsoo jo reippaasti tulevaisuuteen.

– Ero on vielä niin tuore juttu, että kaikki käytännön asiat ovat vielä työn alla ja asioita selvitellään. Lapset ovat päällimmäisenä mielessä ja heistä huolehditaan. Asioilla on tapana järjestyä, ovathan ne järjestyneet tähänkin asti.

Niemisen erosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

 

Lue myös:

    Uusimmat