Asumuseroon päätynyt Toni Nieminen myöntää tapailleensa toista naista: "Se ei ole millään muotoa eron syy"

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen ja Heidi-vaimo ovat muuttaneet erilleen. Toni kiistää, että asumuseron syynä olisi kolmas osapuoli, vaikka vaimonsa mukaan mies on muuttanut toisen naisen luo.

Nykyisin kiinteistönvälittäjänä työskentelevä ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen vahvisti tiistaina MTV Uutisille hänen ja Heidi-vaimonsa päätyneen asumuseroon.

Asia tuli ilmi, kun Heidi Nieminen jakoi Facebook-sivullaan julkisen ilmoituksen, jonka mukaan pariskunnan Oulussa sijaitsevaa lähes sadan neliön rivitalokotia ollaan vuokraamassa.

Heidi Nieminen antoi vielä samana päivänä Iltalehdelle haastattelun, jossa hän sanoi eron syyn olevan kolmas osapuoli.

– Jos mies asuu jo toisen naisen kanssa, ei liene tule yllätyksenä, että haluan mennä eteenpäin, Heidi totesi Iltalehdelle ja sanoi keskiviikkoaamuna myös MTV Uutisille Tonin muuttaneen toisen naisen luo.

– Kyllä, näin on.

Heidi vahvisti myös löytäneensä jo itselleen uuden asunnon. Muuttamaan hän ei ole vielä päässyt, mutta kertoi odottavansa uuteen kotiin pääsemistä jo kovasti ja sanoi keskittyvänsä tulevaisuudessa omaan hyvinvointiinsa ja lapsiin.

– Mulla on onneksi hyvä olla, ja keskityn itseeni ja lapsiin. Ei tarvitse onneksi enää miettiä toisen osapuolen tekemisiä ja menemisiä. Hän on valintansa tehnyt.

"Ei ole millään muotoa eron syy"

Toni kiisti tiistai-iltana Ilta-Sanomille, että asumusero johtuisi kolmannesta osapuolesta. Hän kuitenkin myönsi lehdelle tapailleensa oululaista naista.

– Se ei ole millään muotoa eron syy, Nieminen korosti keskiviikkona myös MTV Uutisille, mutta kieltäytyi kommentoimasta asiaa yhtään sen enempää.

Hän ei esimerkiksi tahtonut ottaa kantaa Heidin puheisiin siitä, että hän asuisi toisen naisen luona.

– Se ei kuulu kenellekään muulle. Annetaan asioiden mennä eteenpäin ja pölyn laskeutua.

Heidi ei tahtonut kommentoida tarkemmin sitä, milloin pariskunta muutti erilleen tai milloin hän sai tietää Tonin tapailevan toista naista.

– En viitsi sen kummemmin aikatauluja kommentoida. Tilanne on kuitenkin se, että nopealla aikataululla asiat ovat tapahtuneet, sanoi Heidi, joka ei tahtonut kommentoida tämänhetkisiä välejään Toniin.

Oulun käräjäoikeudesta kerrottiin tiistaina MTV Uutisille, ettei avioerohakemusta ole jätetty.

Heidi Nieminen ei keskiviikkona tahtonut kommentoida, onko hän aikeissa jättää avioerohakemuksen käräjäoikeuteen.

– En sitäkään lähde kommentoimaan. Toni saa hoitaa tämän tyylillään. Hän on lähtenyt tälle linjalle ja saa viedä sen maaliin miten huvittaa.

Myrskyisä liitto

Niemiset menivät naimisiin syyskuussa 2015. Heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa syntyi marraskuussa 2017. Toisen yhteisen lapsensa syntymästä pari iloitsi heinäkuussa 2019. Molemmilla on lisäksi aiemmista suhteistaan kaksi tytärtä.

Pari liitossa karikoita on ollut aiemminkin. Heidi Nieminen jätti käräjäoikeuteen avioerohakemuksen viime helmikuussa. Maaliskuussa hän kuitenkin pyysi hakemuksen perumista virheellisten tietojen vuoksi.

Niemisten liitto rakoili myös talvella 2017, jolloin Ilta-Sanomat uutisoi Toni Niemisen liikkuneen Lahden MM-hiihdoissa ilman vihkisormusta ja sanoneen syyksi välirikon.

Pari kuukautta myöhemmin Toni kertoi kuitenkin lehdelle parin päässeen sopuun ja päättäneen jatkaa avioliittoaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja