Toni Koskela ei osannut nimetä ratkaisua HJK:n selvimpään ongelmakohtaan: "Ei se ainakaan pakottamalla tule"

Toni Koskela pettyi KuPS-tasuriin:"HJK olisi ansainnut voittaa" 3:31
Toni Koskela oli pettynyt tasapeliin KuPSin isäntänä, mutta pitää Veikkausliigan mestaruustaistoa vielä täysin avoimena.

Helsingin Jalkapalloklubi ei onnistunut kirimään Kuopion Palloseuraa Veikkausliigan mestaruustaistossa, kun se jäi 1–1-tasapeliin lähes 6000-päisen kotiyleisönsä edessä lauantaina.

HJK lähti otteluun kolmen ottelun tappioputkesta. Se on juhlinut Veikkausliigassa voittoa viimeksi toukokuussa.

Päävalmentaja Toni Koskelan mukaan HJK olisi kuitenkin ansainnut suorituksellaan täydet pisteet KuPSia vastaan.

– Jokainen meistä tietää missä olemme töissä. Jokainen tietää ne meille asetetut odotukset, Koskela kertoo MTV Urheilulle pelin jälkeen.

– Pukukopissa on aina parempi fiilis voiton kuin tappion jälkeen, mutta aina pitää nähdä myös tuloksen taakse. Olimme tänään mielestäni se joukkue, joka olisi kolme pistettä ansainnut.

HJK on tehnyt edelliseen kuuteen otteluunsa vain kaksi maalia, joista toisen viimeisteli lauantaina pilkulta osunut Bojan Radulovic.

Koskela ei osannut itse sanoa tarkkaan, miten hyökkääjiä saisi rentoutettua maalin edessä.

– Ei se ainakaan pakottamalla tule. Varmaan osa sitä, vaikka klisee onkin, on se miten yksi onnistuminen voi jo ruokkia aika paljon, ja sitä tässä [toivotaan], Koskela jatkaa virnuillen.

– Kuten tulosten kanssa, on vain keskityttävä niihin asioihin, joihin voimme vaikuttaa, ja se on työnteko.

KuPS nousisi rästipelinsä voittamalla kuuden pisteen karkumatkalle sarjakärjessä. Koskelan mielestä mestaruustaisto on kuitenkin vielä kaukana ratkaistusta, eikä hän ota tämänhetkisesti tilanteesta suurempia paineita.

– Tässä ovat ruuhkaviikot edessä ja jokainen joukkue tulee vielä menettämään pisteitä. Kaikki on mielestäni vielä auki, toteaa Koskela.

– Honkakin voidaan vielä laskea kärkikamppailuun mukaan.

HJK pelaa seuraavaksi Mestarien liigan karsinnoissa latvialaista RFS:ää vastaan. Kuuntele ylälaidan videolta, minkälaista vastustajaa Koskela odottaa Töölön jalkapallostadionille keskiviikkona. 

Lue myös:

    Uusimmat