Inter voitti Veikkausliigan runkosarjan – räkämaali ratkaisi Ilvestä vastaan: "Meillä ei mitään hävittävää"

Turun Inter kiilasi runkosarjan päätöskierroksella jalkapalloliigan piikkipaikalle, kun se kaatoi Tampereella Ilveksen Timo Furuholmin maalilla 1–0.

Turkulaiset lähtevät ylempään loppusarjaan kuumimpana mestarisuosikkina, sillä kahdeksasta edellisestä ottelusta on tullut seitsemän voittoa.

–  Tuloksien puolesta varmaan noin, mutta fakta on, että pelissä on vielä paljon parannettavaa. 105 prosenttia pitää lyödä joka pelissä tiskiin, kauden yhdeksännen osumansa iskenyt Furuholm sanoi.

Inter-hyökkääjä siirsi pallon maaliin aivan maaliviivalta Mika Ojalan vapaapotkun jälkitilanteessa toisella puoliajalla.

–  Vähän jännitti pistää jalka väliin, kun en ollut varma, olinko paitsiossa. Räkämaali ja tämmöinen pomppu tarvitaan joskus näissä peleissä.

Ilves ehti johtaa sarjaa pitkään, mutta lähtee lopulta kolmannelta sijalta ylempään loppusarjaan. Tamperelaiset ovat voittaneet edellisestä yhdeksästä ottelustaan vain kolme.

Ilves-käskijä Jarkko Wiss sanoi lähtevänsä siitä huolimatta hyvin luottavaisesti ylempään loppusarjaan.

–  Tämä on kausi, ja minä lasken kokonaisuuksia. Meillä ei ole mitään hävittävää. Meillä on edelleen iso haave, tuplamestaruus, ja lähdetään sitä kylmänviileästi jahtaamaan, Wiss sanoi.  

Lue myös:

    Uusimmat